• PRO TV
  • Gigi Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan: „Nu vrea să se potolească!”

Gigi Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan: „Nu vrea să se potolească!”

Gigi Becali, replică dură pentru Anamaria Prodan: „Nu vrea să se potolească!”

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află de mult timp într-o relație tensionată. Aceștia s-au certat de multe ori în spațiul public, de cele mai multe ori din cauza contractelor pe care le semnează pentru diverși fotbaliști. În 2020 cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstru din cauza lui Dennis Man, care deși avea un document semnat cu impresara, a preferat să fie manageriat de Giovanni Becali în procesul de transfer de la FCSB la Parma.

Anamaria Prodan s-a simțit profund jignită de scandalul din 2020! Aceasta a ieșit la atac cu toate armele la acea vreme și l-a făcut pe Gigi Becali cu ouă și cu oțet în presă. Ba mai mult decât atât, ea l-a dat în judecată pe Dennis Man, a câștigat în primă instanță și a fost despăgubită cu 350.000 de euro.

După tot scandalul făcut de impresară, patronul FCSB i-a oferit Anamariei Prodan o replică extrem de dură, în care a făcut atac inclusiv la alte femei din lumea afacerilor. Din acel punct, aceștia s-au contrazis în nenumărate rânduri în spațiul public. Ultimul conflict a avut loc atunci când Gigi Becali a spus, mai în glumă, mai în serios că este dispus să vândă echipa de fotbal pe care cere 25 de milioane de euro.

Atunci când a auzit declarațiile, Anamaria Prodan a spus public că Becali ar face un bine fotbalului românesc dacă s-ar retrage din industrie. Mai mult decât atât, ea a subliniat că echipa nu ar trebui vândută, ci lăsată în mâinile fiicei sale mijlocii, despre care crede că s-ar putea ocupa de afacere mai bine decât el.

Așa cum era de așteptat, reacția lui Gigi Becali nu a întârziat să apară:

“Nu mă interesează personajul, nu vorbesc cu femei despre afaceri și fotbal. Să nu mai pomenească ea vreodată numele copiilor mei. Nu vrea să se potolească, văd. Mă auziți pe mine să vorbesc vreodată de familia cuiva? Mă bag eu vreodată în casa omului? Eu vorbesc numai despre fotbal și despre Dumnezeu. Se bagă în seamă total neîntrebată. Nu vede că nu o mai bagă nimeni în seamă? Tot de Gigi Becali se leagă? Nu mă interesează personajul, să nu mai aud de ea”, a declarat omul de afaceri, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Gigi Becali/Facebook, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni