• PRO TV
  • Anamaria Prodan, atac pentru fostul ei soț după ce s-a afișat alături de noul iubit: „Singura mea durere...”

Anamaria Prodan, atac pentru fostul ei soț după ce s-a afișat alături de noul iubit: „Singura mea durere...”

Anamaria Prodan, atac pentru fostul ei soț după ce s-a afișat alături de noul iubit: „Singura mea durere...”

Anamaria Prodan este din nou fericită, după ce acum un an își plângea durerea divorțului de Reghecampf atât în mediul online, cât și la TV. Vedeta a trecut prin multe situații dificile alături de fostul ei partener de viață, motiv pentru care își dorea foarte mult să își găsească liniștea.

Anamaria Prodan pare mai fericită ca niciodată! Impresara s-a afișat recent alături de noul ei iubit, omul de afaceri Flavius Nedelea. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ NOUL IUBIT AL ANAMARIEI PRODAN) Cei doi chiar au plecat împreună în mai multe vacanțe și s-au postat în ipostaze extrem de romantice. Totuși, există în sufletul vedetei o tristețe care are legătură cu Laurențiu Reghecampf:

"Pot să spun că sunt un om împlinit, fericit. Poate, singurele dureri pe care le mai am astăzi sunt doar pentru faptul că fostul meu soț și-a uitat copilul. Atât! În rest, nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic, mă rog la Dumnezeu să îi fie bine și pe plan profesional și personal. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul cu amante, cu mesaje, cu amenințări, cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru o emisiune mondenă online.

Mai mult decât atât, vedeta consideră ultima perioadă din căsnicia cu Reghecampf un adevărat coșmar din cauza discuțiilor și situațiilor cu și despre amante. Totuși, ea și-a găsit puterea și credința în Dumnezeu pentru a face față tuturor situațiilor dificile din viața sa:

„Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care părea că nu se mai termină, dar am avut credința asta din familia mea, că după cea mai rea furtună, vine cel mai frumos soare și a venit pe strada mea așa orbitor de frumos și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă.", a mărturisit Anamaria Prodan pentru o emisiune mondenă online.

Anamaria Prodan, declarații despre Flavius Nedelea, actualul ei partener de viață

Anamaria Prodan este îndrăgostită lulea de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze! Vedeta are doar cuvinte de laudă la adresa afaceristului, despre care spune că este un adevărat bărbat:

„Este un om minunat, un bărbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desăvârșit. Un bărbat care știe să aprecieze o femeie și o face, cumva, icoana vieții lui. Este altceva, ceea ce trebuie în viața unei femei care și-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunată. Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat vreodată. Într-adevăr, nu mi-este frică niciodată, când stăm într-un loc, că aș putea primi un telefon și ar putea femei de la masă să se uite către mine și să-mi spună: 'Îl știu pe bărbată-tu'. Jur, de multe ori stau, închid ochii și spun: 'Nu vreau să mă trezesc din visul asta niciodată'. Despre asta e vorba în viață. Suntem fericiți și eu și copiii. Sper, la rândul meu, să-i ofer acestui om exact ceea ce-mi oferă el mie și trăim așa fericiți toată viața”, a adăugat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram, Flavius Nedelea/Facebook

VEZI ȘI VIDEO


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni