• PRO TV
  • Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă”

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă”

Ada, fosta iubită a lui Dinu Maxer, rupe tăcerea: „Am fost acuzată că i-am fost amantă”

La scurt timp după ce s-a despărțit de soția sa, Deea, artistul a încercat să își refacă viața, dar se pare că nici de data aceasta nu a avut parte de un final fericit. Ada, fosta lui iubită, a desființat toate zvonurile în cel mai recent interviu.

Ada și Dinu Maxer s-au cunoscut în urmă cu puțin timp, prin intermediul unor prieteni comuni, dar evenimentele recente din viața artistului i-au împiedicat să își continue povestea de dragoste. Tânăra a recunoscut, în cadrul unui interviu, că expunerea mediatică a jucat un rol foarte important în viața lor, motiv pentru care a și decis să renunțe la absolut tot.

Mai mult, Ada a declarat că l-a cunoscut pe Dinu ca fiind un bărbat singur și că nu s-a pus niciodată problema ca ea să fi avut rolul de amantă.

„Vreau să spun că acest val mediatic care m-a copleșit, informații eronate, comentarii răutăcioase în care am fost acuzată că i-am fost amantă m-au făcut să iau această decizie. Am decis că nu pot să îmi asum această lume în care ești expus mereu, iar în urmă cu două zile am luat hotărârea să nu ne mai continuăm întâlnirile. Vreau să specific că eu pe Dinu l-am cunoscut că fiind un bărbat singur, deja anunțase public divorțul, ne-am cunoscut într-un grup de prieteni comuni”, a declarat Ada.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni