• PRO TV
  • Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare după ce a mituit doi polițiști

Cunoscuta artistă Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, 5 mai, de Curtea de Apel București la un an de închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată după ce în februarie 2021 a mituit doi polițiști de la Rutieră.

Momente dificile în familia Lidiei Buble! Cântăreața a fost condamnată definitiv la închisoare cu suspendare după ce în luna februarie 2021 a încercat să mituiască doi polițiști de la Rutieră, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, informează Agerpres.

Magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o durată de doi ani, perioadă în care artista este nevoită să execute muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Unul dintre polițiștii care au luat mită de la artistă a fost de asemenea condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, fiindu-i interzis timp de un să ocupe funcția de agent de poliție. În februarie 2021, de la acesta a fost confiscată suma de 450 de lei, reprezentând mita primită de la Lidia Buble.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni