• PRO TV
  • Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la ceremonia de încoronare a Regelui Charles

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la ceremonia de încoronare a Regelui Charles

Ce ținută a purtat Carmen Iohannis la ceremonia de încoronare a Regelui Charles

La un eveniment istoric precum încoronarea Regelui Charles nu au putut lipsi liderii statelor europene. Astfel, președintele României, Klaus Iohannis, împreună cu soția lui, au luat parte de ceremonia mult așteptată de cetățenii britanici. Ba mai mult, cei doi au postat pe Facebook o fotografie în care se putea vedea în detaliu cum s-au pregătit pentru un astfel de moment. 

Este deja cunoscut faptul că președintele României ia parte la majoritatea evenimentelor importante din Europa și nu numai. Acesta, alături de Prima Doamnă, au fost invitați la ceremonia de încoronare a Regelui Charles, acolo unde au avut loc o mulțime de momente interesante, majoritatea avându-i ca protagoniști pe membrii Familiei Regale. Totuși, este important de menționat că Prințul Harry nu a fost acompaniat de Meghan, care a fost surprinsă de paparazzi într-o drumeție, în aproapierea reședinței sale din California. (VEZI IMAGINI AICI)

Înainte ca ceremonia Regală să aibă loc, soții Iohanis s-au fotografiat și au distribuit imaginea pe rețelele de socializare. (VEZI ÎN GALAERIA FOTO DE MAI SUS CUM S-AU ÎMBRĂCAT). Mai mult decât atât, Carmen Iohannis a ales să poarte o ținută cu totul specială pentru acest eveniment: o rochie verde până la genunchi, un machiaj discret și o coafură elegantă. 

„În această dimineață, înainte de Ceremonia încoronării Majestății Sale Regele Charles al III-lea”, a scris Klaus Iohannis în dreptul imaginii postate pe contul său oficial de Facebook.

Cu o zi înainte de încoronare, vineri, cuplul prezidențial a participat la recepția oferită de Regele Charlea al III-lea la Palatul Buckingham pentru șefii de delegații. Acest moment nu putea trece neimortalizat, astfel, Klaus Iohannis a publicat și atunci o imagine pe Facebook.
 „Onorat să mă aflu astăzi la Londra, pentru a lua parte la festivitățile prilejuite de încoronarea Majestății Sale Regele Charles al III-lea, un moment istoric și o celebrare a tradițiilor monarhiei britanice”, a scris Klaus Iohannis, pe Facebook.

Pentru acest eveniment, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie roz, un sacou în aceeași nuanță, o pereche de pantofi tot roz și o geantă albă. 

 

Onorați să asigurăm ținuta Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Regale a României, în calitate de furnizor oficial al Casei Regale a României, și ținuta Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, la Ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea. Imaginile sunt de astăzi, în care Majestatea Sa, alături de Principele Radu, și Prima Doamnă a României, alături de președintele Klaus Iohannis, ne onorează purtând ținutele realizate de noi. Multumim!”, a scris Irina Schrotter pe contul de facebook.


Sursă foto: Klaus Iohannis/Facebook, Arhivă PROTV, Getty

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni