• PRO TV
  • La 29 de ani, are 3 copiii și e cea mai dorită mămică. Cea mai sexy influenceriță e singură din nou

La 29 de ani, are 3 copiii și e cea mai dorită mămică. Cea mai sexy influenceriță e singură din nou

La 29 de ani, are 3 copiii și e cea mai dorită mămică. Cea mai sexy influenceriță e singură din nou

În urma cu aproape un an, Tammy Hembrow aducea pe lume al treilea copil, iar la scurt timp se despărțea de tatăl acestuia. Acum, la 29 de ani este mamă singură: influencerița australiană mai are încă doi copii dintr-o relație anterioară.

Tammy Hembrow pare însă că are timp și energie să le facă pe toate. Antrenoare de fitness, influencer, femeie de afaceri și mamă a trei copii – de 8, 7 și aproape 1 an, Tammy reușește să îmbine cu succes viața profesională cu cea personală. 

Totusi, deși este una dintre cele mai dorite influencerițe din lume, urmărită de aproape 17 milioane de oameni pe Instagram, Tammy nu are momentan niciun iubit. Anul trecut, australianca a rupt logodna cu tatăl celui de-al treilea copil al ei: “Unii oameni pur și simplu nu sunt făcuți să rămână împreună. Ne înțelegem mult mai bine ca prieteni”, explica Tammy despărțirea.

După trei nașteri, fanii o bănuiesc pe Tammy că și-ar fi făcut o operație de remodelare a bustului. Zvonurile s-au intensificat și mai tare după cele mai noi postări de pe Instagram. Fanele îi iau apărarea și spun însă că alăptarea e “de vină” pentru noile dimensiuni. Nu ar fi prima intervenție a lui Tammy: în 2020, după nașterea celui de-al doilea copil, vedeta australiană a făcut o operație de mărire a sânilor imediat ce a încetat cu alăptarea.

Tammy Hembrow este un fel de Kim Kardashin a Australiei – s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show despre familia sa. Ca și Kim, influencerita mai are încă 4 surori, toate la fel de frumoase, însă numai două dintre ele sunt în lumina reflectoarelor. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni