• PRO TV
  • Tammy Hembrow, cu copiii la plajă. Cum a pozat cea mai sexy mămică de pe internet

Tammy Hembrow, cu copiii la plajă. Cum a pozat cea mai sexy mămică de pe internet

Tammy Hembrow, cu copiii la plajă. Cum a pozat cea mai sexy mămică de pe internet

Este cu copiii în brațe, dar bărbații nu se pot abține să nu se uite insistent la ea! Tammy Hembrow, regina Instagramului din Australia, este imposibil de ignorant oriunde își face apariția. 

Tammy Hembrow are 26 de ani și doi copii mici, iar “meseria” ei este… influencer :)  Urmărită de 11,5 milioane de oameni pe Instagram, australianca promovează un stil de viață sănătos prin recomandările sale de fitness și dietă.

Faptul că are doi copii nu îi face pe bărbați să întoarcă privirile atunci când apare pe stradă sau la piscină. Cu asemenea corp, este aproape imposibil. Însă nu numai natura e “de vină” pentru formele ei perfecte: Tammy petrece ore în șir în sala de fitness. 

Deși este blondă, are ochi albaștri și arată că o veritabilă suedeză, Tammy Hembrow susține că este de culoare. 

Dezvăluirea surprinzătoare a venit odată cu protestele din America, după moartea lui George Floyd. În semn de solidaritate cu comunitatea afro-americană, Tammy Hembrow a dezvăluit că este “de culoare” și are origini mixte, mama să fiind din Trinidad. A recunoscut însă că este “avantajată” de faptul că pielea să este deschisă la culoare.

Mamă a unei fetițe și a unui băiețel, acesta le-a mărturisit surorilor, patru la număr, sale că își dorește neapărat un al treilea. Mai mult, vrea să îl nască așa cum a făcut una din surori – în apă, în cadă, deși până acum a apelat de două ori la cezariană.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni