• PRO TV
  • Fulgy, chemat de urgență în România! Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor

Fulgy, chemat de urgență în România! Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor

Fulgy, chemat de urgență în România! Ce se întâmplă în aceste momente cu fiul Clejanilor

Tocmai când credea că apele s-au mai liniștit și poate să își construiască o viață de vis peste hotare, ei bine, trecutul nu îi dă pace lui Fulgy. Ce a pățit artistul?

Gallery

Care este motivul pentru care Fulgy este nevoită să se întoarcă în România de urgență

Deși a început cu capitol nou, problemele cu legea își spun cuvântul din nou. Fulgy este unul dintre cele mai controversate personaje din România. Fiul Clejanilor nu este străin de problemele cu legea, mai ales din cauza consumului de substanțe interzise.

În urmă cu câteva luni, Fulgy s-a decis să lase în urmă trecutul tumultuos și să o ia de la zero peste hotare. Fiul Vioricăi de la Clejani a părăsit România pentru a locui în Emiratele Arabe Unite. El studiază la un prestigios colegiu și speră să devină un nume mare în domeniile video, film și muzică de film.

Părinții l-au susținut necondiționat în deciziile sale, astfel au fost de acord cu plecarea lui.

„Despre fiul meu s-a scris numai de rău, dar nu mulți știu că el este un muzician foarte talentat, a studiat pian și chitară clasică, are numeroase premii muzicale, în lume, de excelență. Se află în prezent în Dubai, la un prestigios institut, unde se va perfecționa în domeniul video, film, muzică de film.

Vrea să lucreze în această zonă, să devină unul dintre cei mai buni din lume. Fulgy are auz absolut, a trăit și a învățat de la mari muzicieni. Cursurile durează trei ani, va locui acolo, în acest timp. Viorica se bucură enorm, mai ales că a fost alegerea lui să plece în Dubai”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru playtech.ro.

Fulgy a fost informat la începutul acestui an că trebuie să se întoarcă de urgență România, pentru a primi tratamentul medical necesar pentru abuzul său de droguri. Medicii doresc să se asigure că fiul Clejanilor și-a rezolvat problema cu substanțele interzise, așa că trebuie să revină în țară pentru verificări.

Un avocat a abordat subiectul referitor la situația lui Fulgy, care nu este deloc una simplă. Acesta a subliniat faptul că tânărul trebuie să fie în România pentru a determina dacă îi mai este necesar un tratament pentru dependența cu care s-a luptat mult timp.

Avocatul susține că acesta trebuie să se prezinte personal la fiecare solicitare. În caz contrar, situația lui se va agrava și va avea și mai multe probleme.

„Este o situație ingrată, mai rar întâlnită. Cu siguranță, această chestiune provine din dosarul penal pe care l-a avut, acea condamnare penală pe care a avut-o, din care una din interdicțiile pe care le-a avut a fost acel tratament medical sau de specialitate cu privire la consumul de droguri.

Dumnealui trebuie să respecte această măsură ce a fost aplicată de instanța de judecată, trebuie să se dispună în cauză sau se va dispune în cauză o expertiză medico-legală, care să ne spună foarte clar dacă tratamentul medical mai trebuie urmat sau nu.

Aici poate să fie vorba de o măsură de siguranță sau să se renunțe la acel tratament medical, care nu mai trebuie urmat, dar asta se face în urma unei expertize medico-legală. Așa prevede procedura, este o chestiune mai rar întâlnită”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni