• PRO TV
  • Johnny Depp și Clejanii, la doar un pas de a deveni rude. Actorul trebuia să fie nașul de botez al lui Fulgy

Johnny Depp și Clejanii, la doar un pas de a deveni rude. Actorul trebuia să fie nașul de botez al lui Fulgy

Johnny Depp și Clejanii, la doar un pas de a deveni rude. Actorul trebuia să fie nașul de botez al lui Fulgy
Sursa: Instagram, Facebook

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Johnny Depp și Clejanii se cunosc, dar se pare că relația lor de prietenie este una extrem de strânsă. Artiștii au fost la doar un pas de a deveni rude, dar ceva le-a dat palnurile peste cap.

 

Gallery

​Muzica i-a adus împreună pe Johnny Depp și pe Clejani și au devenit prieteni atât de buni, încât actorul de la Hollywood trebuia să fie nașul de botez al lui Fulgy. Filmările, însă, au împiedicat acest lucru, dar nu au afectat relația pe care o au.

Johnny Depp trebuia să îl boteze pe fiul Clejanilor

Fulgy a fost cât pe ce să aibă ca naș unul dintre cei mai faimoși actori din lume. Clejanii și Căpitanul Jack Sparrow au o legătură apropiată și, în prezent, artiștii filmează pentru filmul regizat de acesta.

Totul a început când Viorica de la Clejani a rămas însărcinată. Johnny Depp a fost atât de impresionată de modul în care cântă, încât s-a oferit să le boteze fiul. Evenimentul a fost amânat de Clejani, deoarece aveau de susținut un turneu, iar, în momentul în care programul li s-a eliberat, Johnny Depp a început filmările.

Johnny Depp trebuia sa il boteze pe baiatul meu, dar am avut turneu si am amanat, iar cand am stabilit data botezului nu a mai putut veni el. Am invatat de la Johnny Depp ca trebuie sa fiu modest si sa tratez orice invitatie si orice om cu acelasi respect, indiferent de statutul social”, a povestit Ioniță de la Clejani.

Johnny Depp a promis că le va fi naș de nuntă

Dezvăluirile nu s-au oprit aici, căci, în cadrul unui interviu acordat pentru Click, soțul Vioricăi de Clejani a precizat că, deși botezul nu a ieșit așa cum au plănuit, Johnny Depp vrea să le fie copiilor naș de cununie.

Niciunul dintre ei nu a făcut acest pas până acum, dar au găsit un motiv de petrecere. În urmă cu mai mulți ani, când Johnny a venit în România, pentru a susține un concert, a luat parte la o petrecere românească, așa cum doar Clejanii știu să organizeze

Sursa foto: Instagram, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni