• PRO TV
  • Cum au ajuns să joace Viorica și Ioniță de la Clejani alături Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați"

Cum au ajuns să joace Viorica și Ioniță de la Clejani alături Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați"

Cum au ajuns să joace Viorica și Ioniță de la Clejani alături Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați"

Viorica și Ioniță de la Clejani, vedete într-un film regizat de Johnny Depp. Cei doi joacă alături de Al Pacino.

Viorica și Ioniță de la Clejani, actori în filmul regizat de Johnny Depp, „Modi”, un film despre viața pictorului Amedeo Modigliani, în care joacă și Al Pacino.

Gallery

Ce rol au Clejanii în filmul regizat de Johnny Depp

Pelicula regizată de Johnny Depp ilustează viața pictorului și sculptorului italian Amedeo Modigliani, care a trăit la începutul secolului al XX-lea. Clejanii au un rol important în film și, prin urmare, s-au bucurat de toate beneficiile unor actori mari de la Hollywood. Viorica de la Clejani a povestit cum a fost reîntâlnirea cu Johnny Depp și a postat câteva imagini de la filmări.

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului Modi', regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui.

Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din Pirații din Caraibe'! Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo… wow! Mulțumim, Johnny!”, se arată în mesajul notat de artistă, pe rețelele de socializare.

Filmările se vor desfășura până la sfârșitul acestui an, iar filmul este așteptat pe marile ecrane în 2024.

Ce legătură veche există între Viorica și Ioniță de la Clejani și Johnny Depp

În această vară, Johnny Depp și-a sărbătorit ziua de naștere la București și a primit un cadou inedit din partea Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani, cu care este prieten de 23 de ani.

„Da, prietenul nostru s-a aflat pentru a doua oară în România. De data aceasta el a concertat în București, la Romexpo, alături de trupa Hollywood Vampires, cu Alice Cooper și Joe Perry. A fost impresionat de modul în care au fost primiți, și de atmosfera din timpul spectacolului de la Romexpo. A spus că România este țara lui de suflet', a spus Ioniță.

„Mă bucur dacă am putut să facem ceva bun. Suntem patrioți și vrem să fie cunoscută România pentru că avem cu ce. Avem tradiții, avem oameni talentați. Johnny Depp este un om de calitate care apreciază frumosul și mai ales respectă prietenia.

Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde. Da, știam, cum să nu. Dacă ești prieten cu adevărat nu ai cum să nu știi acest lucruri mai ales că, în perioada aceasta, în fiecare an îi scriam mesaj de La mulți ani!.

A împlinit 60 de ani aici, ocazie cu care noi i-am făcut o petrecere. Știam că nu va sta prea mult în țară și ne-am întâlnit cu familia la o masă tradițională. Lui îi plac preparatele noastre românești și am avut o masă cu mici, sarmale. Au fost prezente și Viorica, și Marga, am petrecut ca în familie și a fost ceva memorabil”, a mai declarat Ioniță din Clejani pentru click.ro.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni