• PRO TV
  • Johnny Depp a purtat ie românească și chimir de piele la concertul de la Romexpo

Johnny Depp a purtat ie românească și chimir de piele la concertul de la Romexpo

Johnny Depp a purtat ie românească și chimir de piele la concertul de la Romexpo

Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires au concertat la Romexpo, București, joi seară. Aflat pentru a doua oară în Capitală, actorul de 60 de ani a fost îmbrăcat de Ioniță și Viorica de la Clejani pentru evenimentul din 8 iunie.

Johnny Depp a purtat o ie românească și un chimir de piele, dăruite de Ioniță și Viorica de la Clejani. Cei doi muzicieni au avut șansa de a se fotografia împreună cu starul american și să facă schimb de experiență în domeniul muzicii.

Marele actor Johnny Depp a purtat aseară pe scenă ia tradițională românească cu broderii de culoare neagră, aleasă și oferită de mine, și chimirul din piele ales de Ionițaă Gustul aromat al pălincii de gutui le-a plăcut Vampirilor de la Hollywood și o să iubească și mai tare România și muzica noastră”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.


Johnny Depp și trupa Hollywood Vampires au cântat pentru a doua oară la București, după evenimentul din iunie 2016. De data aceasta, concertul din capitala României s-a suprapus cu ziua de naștere a actorului, care e azi, 9 iunie. 

Mii de fani prezenți la Romexpo i-au cântat La mulți ani la concert, iar Johnny Depp a reacționat imediat: „Wow, acesta este cel mai lung cântec la La mulți ani pe care l-am auzit”. Vezi VIDEO mai jos!

Johnny Depp se bucură de simpatia fanilor, în special după ce a câștigat procesul de defăimare intentat fostei soții, Amber Heard.

Mai mult, La Festivalul de la Cannes, Johnny Depp a fost ovaționat vreme de 7 minute, la premiera filmului Jeanne du Barry.

Fotografii: Getty Images/Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni