• PRO TV
  • Jenna Ortega și Johnny Depp formează un cuplu? Actrița a reacționat imediat: „Vă rog să ne lăsați în pace”

Jenna Ortega și Johnny Depp formează un cuplu? Actrița a reacționat imediat: „Vă rog să ne lăsați în pace”

Jenna Ortega și Johnny Depp formează un cuplu? Actrița a reacționat imediat: „Vă rog să ne lăsați în pace”

Jenna Ortega, 20 de ani, și Johnny Depp, 60 de ani, țin primele pagini ale tabloidelor de peste ocean, după ce au apărut zvonuri conform cărora ar avea o relație. După ce povestea a luat amploare, actrița din ”Wednesday” a avut prima reacție.

Jenna Ortega și-a câștigat faima odată cu apariția în serialul fenomen ”Wednesday”, ceea ce a adus-o în ochii publicului. Johnny Depp, care și-a spălat imaginea în urma procesului câștigat împotriva fostei soții, Amber Heard, a atras, din nou, atenția asupra lui, după ce s-a spus că ar avea o relație cu tânăra cu 40 de ani mai tânără decât el.

După ce zvonurile despre cei doi au început să circule din ce în ce mai mult, Jenna Ortega a luat atitudine și le-a catalogat ca fiind „ridicole”. Un site din afară a anunțat că cei doi ar fi avut o întâlnire, lucru pe care actrița l-a negat vehement: „Acest cont nu pretinde că informațiile publicate se bazează pe fapte reale”.

Actrița din ”Wednesday” a negat nu doar vreo legătură amoroasă cu celebrul actor, dar și orice posibilă colaborare profesională pe care ar fi avut-o. Mesajul a fost publicat pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, dar a dispărut la 24 de ore după publicare.

„Este atât de ridicol, încât nici nu pot să râd. Nu l-am întâlnit și nu am lucrat cu Johnny Depp în viața mea”, anunțase Jenna Ortega.

Mai mult decât atât, după apariția acestor zvonuri, chiar și reprezentanții star-ului din „Pirații din Caraibe” au luat atitudine, spunând: „Domnul Depp nu are niciun fel de relație personală sau profesională cu doamna Ortega. 

El nu a întâlnit-o niciodată și nici nu a vorbit cu ea. El nu este implicat în niciun proiect cu ea și nici nu intenționează să fie. El este îngrozit de aceste zvonuri nefondate și malițioase care au ca scop să-i afecteze reputația și cariera”.

Anul trecut, Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta soție, Amber Heard, după ce aceasta a declarat că a fost abuzată fizic și sexual de către actor. Prin intermediul probelor aduse de ambele părți, Johnny Depp și-a spălat imaginea, demonstrând că nu este vinovat de nimic din ceea ce a fost acuzat și a reușit să își recapete și cariera care fusese grav afectată de scandalul în care se afla. 

Sursa foto: Getty Imagea

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni