• PRO TV
  • Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din YouTube? Influencerul s-a dat de gol

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din YouTube? Influencerul s-a dat de gol

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din YouTube? Influencerul s-a dat de gol

Selly, fără să vrea, s-a dat de gol câți bani câștigă într-o singură lună numai din YouTube, în timpul unei transmisiuni live.

Gallery

Suma colosală pe care Selly o câștigă lunar din YouTube

Selly este unul dintre cei mai apreciați influenceri ai noii generații. Acesta a preluat frâiele show-ului BuzzHouse, care este prezentat pe YouTube, în care mai mulți creatori de conținut au trecut prin probe de foc pentru a câștiga premiul în valoare de 5.000 de euro. După ce competiția a ajuns la final, tânărul i-a adunat la un loc pe toți participanții și au vorbit despre ce a însemnat aceasta experiență pentru fiecare în parte.

Discuția cu infuencerii care au concurat la BuzzHouse a fost live, iar Selly, într-un moment de neatenție, s-a dat de gol câți bani face în fiecare lună din YouTube, după ce a uitat să oprească funcția în care le arată urmăritorilor săi ce face pe laptop.

Urmărit de peste 3 milioane de abonați, Selly câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, la doar 22 de ani. Inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, cineva din echipa de producție i-a atras atenția, însă, reacția lui a fost una uimitoare: „Top, lasă, cifre bune!”, a spus el.

@jimmy.pov

♬ sunet original - Jimmy

Câți bani cheltuie Selly într-o lună

Banii nu sunt o problemă pentru Andrei Șelaru, chiar el a dezvăluit că cheltuielile lunare sunt estimate între 10 și 20 de mii de euro.

„Excluzând cheltuieli de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele, pe plan personal cred că între 10 și 20 de mii de euro. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat”, a dezvăluit Selly, în urmă cu aproape un an, într-o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni