• PRO TV
  • Oana Roman, atac subtil la adresa lui Selly, după ce David Popovici a fost surprins așteptând transportul în comun: „Îmi aduce aminte de băiețașul puber”

Oana Roman, atac subtil la adresa lui Selly, după ce David Popovici a fost surprins așteptând transportul în comun: „Îmi aduce aminte de băiețașul puber”

Oana Roman, atac subtil la adresa lui Selly, după ce David Popovici a fost surprins așteptând transportul în comun: „Îmi aduce aminte de băiețașul puber”

Oana Roman l-a criticat dur pe Selly, după ce influencer-ul a condus ilegal, în trafic și a blocat circulația unui tramvai. Aceasta a reamintit momentul, după ce David Popovici a fost surprins așteptând transportul în comun.

Gallery

​Zilele trecute, David Popovici a fost surprins în timp ce aștepta transportul în comun, iar Oana Roman a avut ceva de spus în legătură cu momentul în care Selly a blocat circulația unui tramvai.

Oana Roman, atac subtil la adresa lui Selly

Oana Roman este extrem de vocală în legătură cu ceea ce o deranjează, iar acest lucru s-a întâmplat și de curând, după ce David Popovici a fost surprins în timp ce aștepta transportul în comun. Fotografia cu el a devenit virală în mediul online, iar internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

În schimb, Selly a fost arătat cu degetul, după ce Oana Roman și-a adus aminte de momentul în care acesta a blocat circulația unui tramvai.

Gallery

„Asta îmi aduce aminte de băiețașul puber, care zicea că nu există valori de urmat în societate și doar educația de acasă contează. Iată, sunt valori în societate, îi spuneam eu că doar pentru că el nu le vede, asta nu înseamnă că nu există. David Popovici merge cu tramvaiul, băiețașul merge cu mașina pe linia de tramvai. Iată diferența!”, a fost mesajul postat de Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Oana Roman critică influencerii din ziua de astăzi

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a mai lansat un atac dur la adresa anumitor influenceri, spunând că ideea despre viață, pe care o promovează în mediul online, este extrem de dăunătoare copiilor care cred orbește tot ceea ce aceștia le spun.

Fiica lui Petre Roman este de părere că o parte d

in influenceri s-au îmbogățit din cauza statului care nu investește într-o educație mai bună pentru copiii, iar aceștia își iau ca modele persoane care nu au trebui să fie încadrate în această categorie.

„Parveniții sunt cel mai mare cancer al acestei țări, și îmi cântăresc cuvintele, sunt oameni care nu au niciun fel de educație, niciun fel de pregătire, care s-au îmbogățit, în general, majoritatea din ei, pe banii statului, care nu știu să-și educe copiii”, a transmis Oana Roman, la acea vreme.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni