• PRO TV
  • Oana Roman, dezvăluiri sincere despre veniturile sale lunare! Ce salariu are vedeta: „Câștig bine”

Oana Roman, dezvăluiri sincere despre veniturile sale lunare! Ce salariu are vedeta: „Câștig bine”

Oana Roman, dezvăluiri sincere despre veniturile sale lunare! Ce salariu are vedeta: „Câștig bine”

După ce a absolvit Universitatea Sorbona de la Paris, fiica lui Petre Roman s-a orientat către mai multe domenii, iar în final a ajuns să fie propriul său șef. Deține un magazin online de haine și are multe colaborări, iar de curând a decis să dezvăluie, în mod public, suma pe care o încasează pe lună.

Gallery

​Foarte sinceră de fel, Oana Roman a vorbit recent despre veniturile sale lunare, dar și despre dificultățile financiare pe care le are, dat fiind faptul că o crește singură pe fiica ei, Isa, din relația cu Marius Elisei.

Ca să nu îi lipsească nimic acesteia, Oana Roman face eforturi foarte mari, iar pe lângă cheltuielile pentru ea, vedeta mai are de plătit și taxe, care nu sunt deloc mici. De curând, a dezvăluit faptul că, lunar, virează peste 1.000 de euro pentru taxe și că îi este foarte greu să economisească bani, deși „câștigă bine”.

„Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți. Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte, dar cei care câștigă 3.000 de lei și laptele este 10 lei și o pâine 2 lei 50”, a spus Oana Roman pe Instagram.

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman l-a acuzat pe fostul partener de viață, Marius Elisei, că nu plătește pensie alimentară pentru fiica lor, sumă care se ridică la 500 de lei. Mai mult decât atât, vedeta a spus că datoria lui de părinte se rezumă doar la câteva vizite și că implicarea în creșterea copilului pe care îl au împreună este egală cu 0.

Foto: Instagram/Oana Roman

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni