• PRO TV
  • Cine este românca de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși: „Am spus da”

Cine este românca de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși: „Am spus da”

Cine este românca de 40 de ani care s-a căsătorit cu ea însăși: „Am spus da”

Dacă despre relații putem spune că sunt complicate, căsătoriile aduc după sine de foarte multe ori, probleme reale în viețile partenerilor de cuplu, mai ales atunci când dragostea nu este suficientă. O româncă a ales să nu se mai confrunte cu astfel de situații, după ce fostul ei partener de viață a părăsit-o și a luat decizia să se căsătorească cu ea însăși. 

Lavinia Lazăr este o femeie de 40 de ani din România, stabilită de foarte multă vreme în Berlin, care a luat decizia să se căsătorească cu propria ei persoană, după ce fostul său partener de viață a părăsit-o. Deși visa să cunoască bărbatul potrivit pentru ea și să își întemeieze o familie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată și a ajuns să rămână cu ea însăși. Acum, femeia declară că se simte mult mai în siguranță decât atunci când era nemăritată.

Ceremonia a avut loc în Berlin, în compania a 12 doamne și domnișoare, toate prietene ale miresei de origine româncă. Într-un interviu acordat publicației rbb24.de., Lavinia a declarat că a fost foarte emoționant momentul nunții sale:

„Am spus da și m-am uitat în ochii a douăsprezece femei și a fost mult mai greu decât credeam. Mi-a fost foarte frică. Cred că subconștientul meu a fost cel care a știut de ce am nevoie pentru vindecarea mea.

Asta m-a făcut să mă simt foarte în siguranță”, a declarat Lavinia Lazăr pentru publicația rbb24.de. 

La finalul nunții femeia a aruncat inclusiv buchetul de flori pe care domnișoarele prezente la ceremonie s-au grăbit să îl prindă. 

După ce s-a căsătorit cu ea însăși, Lavinia a renunțat la locul de muncă pe care îl avea într-o agenție și a decis să devină terapeut de cupluri.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni