• PRO TV
  • Cum arată iubita lui Theodor Andrei. Aceasta se va afla alături de el pe scena Eurovision 2023

Cum arată iubita lui Theodor Andrei. Aceasta se va afla alături de el pe scena Eurovision 2023

Cum arată iubita lui Theodor Andrei. Aceasta se va afla alături de el pe scena Eurovision 2023

După prestația lui Theodor Andrei la Eurovision 2023, mulți s-au întrebat dacă versurile piesei interpetate de el sunt dedicate unei persoane anume. Ei bine, se pare că iubita sa, cea despre care cel mai probabil cântă, este chiar una dintre dansatoarele aflate cu el pe scenă.

Potrivit adevărul.ro, tânăra se numește Diana Colea și face parte din delegația României Eurovision Song Contest 2023, precum și din show-ul pregătit de Theodor Andrei pentru țara noastră.

Studentă la UNATC, tânără este alături de Theodor pe scena, în calitate de dansatoare, și a fost și protagonista videoclipului oficial al piesei sale D.G.T, unde îl joaca pe degete, asemenea versurilor cântate.

Cei doi se afla în prezent la Liverpool și se pregătesc pentru semifinala a doua, ce va avea loc astăzi, în cadrul căreia vom afla dacă reprezentantul României va ajunge în finala Eurovision 2023. Conform imaginilor publicate pe rețelele sociale, atât de Theodor, cât și de iubita sa, cei doi se pregătesc intens pentru show-ul lor, însă și-au rezervat și câteva momente pentru a se plimba și a cunoaște orașul. Ba mai mult, cei doi s-au fotografiat și într-un magazin cu rochii de mireasă.

Cine este Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023

Theodor Andrei vă reprezenta România la Eurovision 2023, care se vă desfășura în Marea Britanie. El a câștigat cele mai multe voturi la Selecția Națională cu piesa „D.G.T. (Off and on)”. 

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, are 18 ani și este solist vocal, compozitor, textier, orchestrator și actor.  Tânărul, care s-a născut în București, se poate mândri cu peste 200 de premii câștigate la festivaluri naționale și internaționale de muzică. El are deja peste 100 de melodii compuse.

În anul 2022, Theodor Andrei a primit Premiul Myosotis pentru cea mai bună creație a unui cantautor, pentru piesa „Artist” de pe albumul “FRAGIL”. De asemenea, el deține Marele Trofeu al Festivalului „Mihaela Runceanu” 2022 și Marele Trofeu al Festivalului „Alexandria Pop Fest” 2022. Mulți telespectatori își amintesc de participarea lui la Vocea României Junior (2017), unde a ajuns până în semifinală. 

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni