• PRO TV
  • Cum o cheamă pe fiica nou-născută a lui Robert de Niro. Este al 7-lea copil al actorului

Cum o cheamă pe fiica nou-născută a lui Robert de Niro. Este al 7-lea copil al actorului

Cum o cheamă pe fiica nou-născută a lui Robert de Niro. Este al 7-lea copil al actorului

Robert de Niro (79 de ani) a dezvăluit recent că a mai făcut un copil, cu actuala lui iubită, însă nu a oferit prea multe detalii despre nou-născut. La insistențele presei de peste Ocean, actorul a mărturisit că are o fetiță, care a venit pe lume „din iubire” la data de 6 aprilie. Ce nume a primit.

Fetița lui Robert de Niro și a iubitei sale, Tiffany Chen, este motiv de bucurie în rândul actorilor de la Hollywood. Colegii de breaslă, în frunte cu Billy Crystal, s-au grăbit să-l felicite pe starul din Nașul pentru vestea incredibilă.

Robert de Niro a confirmat ieri că are o fetiță, născută la 6 aprilie, iar mama fetei este Tiffany Chen. Actorul a de dezvăluit realizatorilor emisiunii CBS Morning că fetița a fost botezată Gia Virginia Chen-De Niro. Vezi VIDEO mai jos!

Gazda emisiunii, Gayle King, a dezvăluit că l-a avut sâmbăta trecută în studioul emisiunii pe marele actor, însă acesta nu a menționat că mai are un copil. 

El a fost la noi sâmbătă, știrea a ieșit luni, așa că l-am sunat: domnule de Niro, nu credeți că puteați menționa asta, măcar în trecere? Iar el a spus: De fapt, m-am gândit la asta, dar noi discutam despre film și nu voiam să abat discuția de la film”, a spus realizatoare emisiunii de peste Ocean.

Gayle King a mărturisit că i-a cerut lui Robert de Niro o știre exclusivă, iar actorul a fost de acord să-i spună numele fetiței și să-i trimită o poză cu micuța.


 

Primele imagini cu cel de-al 7-lea copil al lui Robert de Niro au ajuns în presă după ce au fost publicate de Daily Mail. Cineva a filmat-o pe iubita actorului când își plimba fetița pe străzile din oraș. La vremea respectivă, nimeni nu știa dacă nou-născutul e băiat sau fată.

Starul din The Irishman a dezvăluit că noul bebe a fost plănuit și că a venit pe lume din iubire.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/CBS Morning

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni