• PRO TV
  • Finala Eurovision 2023: Kate Middleton apare cântând la pian în videoclipul de deschidere

Finala Eurovision 2023: Kate Middleton apare cântând la pian în videoclipul de deschidere

Finala Eurovision 2023: Kate Middleton apare cântând la pian în videoclipul de deschidere

Finala concursului Eurovision 2023 are loc sâmbătă, 13 mai 2023, la Liverpool, în Marea Britanie. 26 de țări se duelează în voce pentru a obține trofeul, însă doar una va ieși victorioasă. Deși anul trecut Ucraina a fost cea care a ieșit pe primul loc în clasament, aceasta nu a putut organiza finala din cauza invaziei rusești.

În această seară, 26 de țări luptă pentru trofeu: Croația, Republica Moldova, Elveția, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia, Norvegia, Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia, Slovenia, Germania, Franţa, Italia, Spania, Marea Britanie şi Ucraina.

Din păcate, România nu a reușit să se califice în finală și a fost descalificată în cea de-a doua semifinală, când Theodor Andrei a interpretat melodia „D.G.Y. (Off and on)”. 

Show-ul a început cu o interpretare spectaculoasă a piesei câștigătoare de anul trecut, a ucrainenilor Kalush Orchestra. În videoclipuri de deschidere a existat o secvență în care Catherine, Prințesa de Wales, cântă la pian. 


 


Finala Eurovision de anul acesta a debutat cu piesa Austriei și se va încheia cu cea a Regatului Unit. 

Sursă foto: Twitter, Profimedia, Getty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni