• PRO TV
  • Andia a ajuns din nou în trending. Cântăreața apare într-o rochie diafană în noul ei videoclip „Scrie-mi orice”

Andia a ajuns din nou în trending. Cântăreața apare într-o rochie diafană în noul ei videoclip „Scrie-mi orice”

Andia a ajuns din nou în trending. Cântăreața apare într-o rochie diafană în noul ei videoclip „Scrie-mi orice”

Andia este cântăreața care s-a situat de mai multe ori pe primul loc în trending pe Youtube. Pe 12 mai, artista a lansat piesa „Scrie-mi orice”, care a ajuns deja pe locul 9 în tendințele pentru muzică. În videoclip, ea apare într-o rochie albă, diafană, într-un cadru natural de poveste. 

„Vă mulțumesc pentru susținerea de până acum, sper ca și videoclipul să vă ajungă la suflete, așa cum a facut-o piesa”, spune Andia. Fanii, care au văzut deja videoclipul, au lăudat-o pentru mesajul profund:

„Ai rupt! Sunt mândră de tine!”, „Ai ceva special”, „Un înger cu voce turcoaz, albastru..curcubeu pentru sufletul meu”, „Minunată, așa ca fiecare piesă, cu povestea ei în care se regăsesc foarte mulți!”, Doar tu poți să ne faci să plangem cu o singură piesă, „Sublime versuri, sublimă vocea ta, Andia!”

Diana Constantin, așa cum este trecută în buletin, a devenit foarte cunoscută după ce a lansat piesa „La nevedere”, care a strâns o cifră uriașă în doar trei zile de la lansare. Acum are un mare succes, însă a fost nevoită să treacă prin multe etape pentru a ajunge la această performanță. Citește mai multe aici


Sursă foto: Instagram/ Andia

Vezi și: Rareș Prisacariu, câștigătorul "Românii au talent", a vorbit despre visul lui în emisiunea „La Măruță” 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni