• PRO TV
  • Andia, noul star de pe YouTube care surclasează manelele cu hitul ‘La nevedere’

Andia, noul star de pe YouTube care surclasează manelele cu hitul ‘La nevedere’

Andia, noul star de pe YouTube care surclasează manelele cu hitul ‘La nevedere’

Românii au un nou favorit în trending, după o dominare copioasă a genului manele. Andia este deja un star pe YouTube după succesul piesei „La nevedere”, care se află pe locul 1 în topul pieselor redate în ultima săptămână și pe locul 1 în topul videoclipurilor nou lansate.

Andia este regină în imperiul manelelor, o gură de aer proaspăt într-un mediu apăsător și rânced. Muzica ei te înalță și funcționează ca un balsam pentru suflet. La nevedere nu te face să dai din buric, să pocnești din degete sau să chiui de fericire, ci îți poartă mintea pe teritorii aparent neexplorate, în care despărțirea e o palidă consolare a unei iubiri unidirecționale.  

Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o am în suflet în acest moment. Sunt extrem de fericită că vă place piesa, că ați primit-o atât de frumos și nu pot decât să vă mulțumesc”, a spus Andia când a văzut cât de apreciată e piesa ei.

La nevedere este acum pe locul 1 în trending în topul melodiilor redate în ultima săptămână, cu peste 3,4 milioane de vizualizări (4,3 milioane views în total, în 11 zile). Totodată, piesa e pe locul 2 în top 100 Apple Music România și pe #2 în top pe iTunes România. 

Un manelist celebru a copiat-o deja. Vezi cine e artistul care cântă piesa Andiei și ce reacție a avut ea când a aflat!

Ascultă piesa mai jos!


Andia, mesaje de la fanii ei

Clipul piesei La nevedere face furori pe YouTube, fiind pe prima poziție în tendințe. Fanii artistei au comentat intens acest succes începând cu 4 noiembrie, data lansării melodiei.

Să ajungi Nr 1 în tendințe într-o țară în care manelele sună pe telefoane... înseamnă artă”.

Singurul artist din Romania care sună mai bine live decât pe înregistrare”.

Piesa asta este cea mai bună piesă din Romania din acest AN 2022”.

Cea mai bună voce LIVE din România! Sper să te vedem la Eurovision”.

Cine este Andia și cum s-a lansat în muzică

Andia, pe numele ei de botez Diana Constantin, are 25 de ani și s-a remarcat pe vremea când cânta cu DJ Project. S-a alăturat proiectului în 2019, an în care a înregitrat primul mare succes cu trupa: piesa Retrograd

Melodia a strâns peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube, a fost locul 1 în top Shazam și a fost prezentă în top 10 MediaForest timp de 26 săptămâni, dintre care 5 săptămâni s-a aflat pe prima poziție.

Pentru Andia au urmat alte două succese uriașe – Slăbiciuni și Anotimpuri – în colaborare cu DJ Project, respectiv Spike; Mi-e dor, compusă de Alex Pelin și Vlad Lucan, este o piesă pop, cu influenţe romantice.

În 2021, Andia a părăsit din DJ Project și s-a concentrat pe cariera solo. În acest an, artista a lansat primul ei album muzical solo, Pietre prețioase, care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană.

Andia a absolvit Facultatea de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) și a urmat un master în cadrul aceleiași instituții. Este din Roman (județul Neamț), dar în prezent locuiește în București.

Fotografii: PR/YouTube

Vezi și VIDEO: Andia, drumul spre marile scene

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni