• PRO TV
  • Theodor Andrei și-a cerut scuze după ce a postat un mesaj nepoliticos despre unii concurenți de la Eurovision 2023

Theodor Andrei și-a cerut scuze după ce a postat un mesaj nepoliticos despre unii concurenți de la Eurovision 2023

Theodor Andrei și-a cerut scuze după ce a postat un mesaj nepoliticos despre unii concurenți de la Eurovision 2023

Theodor Andrei, reprezentantul României de la Eurovision 2023, a reușit să atragă din nou un val de reacții negative, după ce în urmă cu puțin timp a scandalizat o țară întreagă din cauza rezultatelor nefavorabile obținute în semifinală. Tânărul artist a postat pe Instagram un mesaj în care atacă direct unele țări din finala concursului, dar și pe reprezentanții acestora. 

Theodor Andrei este numele de pe buzele tuturor în această perioadă, după ce s-a aflat că România a cheltuit pentru momentul său din semifinala Eurovision aproximativ 300.000 de euro, bani din bugetul statului. Cu toate că a avut parte de un număr costisitor pe scena concursului, tânărul nu a reușit să se califice în Marea Finală și nu a primit niciun punct în semifinale. 

După ce s-a încheiat concursul, oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care îl critică pe Theodor Andrei pentru prestația lui de la Eurovision și alegerea piesei „D.G.T. (Off and On)“ și cei care îi apreciază curajul.

Totuși, zilele trecute, puștiul de doar 18 ani a redistribuit pe Instagram un mesaj care atacă mai multe țări concurente la Eurovision, dar și pe Hannah Waddingham, prezentatoarea ediției din acest an. 

„Interesant Eurovisionul de anul acesta. Politic/ Strategic și Loreen- era de așteptat. Interesantă reacția publicului și susținerea pentru Finlanda. Lacrimogenele pentru Ucraina. Se vedea pe fața actriței Hannah Waddingham că nu ma poate ea de Ucraina. Legat de România, Theodor Andrei a avut curaj. Mult curaj. Uitați-vă și la Polonia câta scandalul cu pițipoanca lor”, se arată în postarea lui Theodor Andrei.

Imediat după ce postarea a ajuns la internauți, pe profilul de Instagram al lui Theodor Andrei a izbucnit un adevărat scandal. Oamenii l-au criticat dur pentru mesajul repostat și au subliniat că reprezentantul României dă dovadă de multă ipocrizie prin acest text, fiindcă în trecut se declara fanul Ucrainei:

„Lacrimogenele pentru Ucraina? M-am enervat grav, pa! Cum să dai share la asta după ce efectiv ai fost primit cu brațele deschise, ai mai avut și interviuri, întâlniri cu unii din Ucraina și ai mai și zis că efectiv piesa ta e scrisă și cu gândul la situația tragică de acolo. Doamne, dă-mi putere să mă abțin; Ipocrizie maximă! Cum rămâne cu «make love, not war» (n.r. mesajul transmis de Theodor Andrei la finalul show-ului din semifinală)?”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Imediat cum a realizat că a greșit, Theodor Andrei a postat un nou mesaj, de această dată pentru a-și cere scuze față de oamenii pe care i-a deranjat prin postarea lui. Printre altele, tânărul a menționat că nu a citit mesajul în întregime înainte de a-l posta, iar lipsa de atenție i-a creat din nou un val de reacții negative:

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările înainte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți dragostea. Mulțumesc și vă cer scuze”, a spus Theodor Andrei

„Să fim serioși… Cine crede așa ceva? Probabil a văzut valul de critici sau cineva din familia lui i-a atras atenția… Faptul rămâne consumat”, a fost replica unui internaut după ce Theodor Andrei și-a cerut scuze.

Sursă foto: Getty, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni