• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor România 2023, 15 mai: : Începe Jocul pentru Recompensă! Cine se va bucura de victorie

Survivor România 2023, 15 mai: : Începe Jocul pentru Recompensă! Cine se va bucura de victorie

Survivor România 2023, 15 mai: : Începe Jocul pentru Recompensă! Cine se va bucura de victorie

Concurenții sunt pregătiți să intre din nou pe teren, de această dată în speranța de a câștiga Jocul pentru Recompensă. Deși toți își doresc să se bucure de o pauză de la Jungla Dominicană, doar unul va reuși să obțină victoria. Urmărește duelurile pline de suspans și află cine este cel mai bun supraviețuitor de astăzi!

 

Jocul pentru Recompensă a început, iar odată cu el Domnul Dan a anunțat care este recompensa de astăzi: O excursie în Columbia! Înainte de această veste bună pentru concurenți, Ștefania și Carmen au spus care sunt sentimentele care îi încearcă.

„Sunt foarte fericită, foarte motivată și foarte recunoscătoare că încă mă aflu aici. Le mulțumesc celor de acasă că au avut încredere în mine și, cred eu, că au văzut ceva în mine, dacă încă sunt aici. Aș vrea să demonstrez că acel ceva există și că nimic nu este întâmplător. Mă simt foarte recunoscătoare că am trecut de două consilii și nu m-am așteptat să ajung atât de departe..”, a spus Ștefania.

Imediat după ce s-a anunțat recompensa, Andrei Krișan și Alexandra Ciomag și Dan Ursa s-au arătat extrem de încântați de excursie:

„Noi discutam la un moment dat despre ceea ce am face dacă am rămâne în zonă și eu am spus că aș vrea în Columbia. Uite că acum avem asta aproape de finală și m-aș super bucura dacă aș putea face asta la Survivor. Cea mai tare recompensă!”, a spus Krișan.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Alexandra Ciomag VS Ștefania. Cine câștigă primul duel de astăzi

Primul duel al zilei se desfășoară între Alexandra Ciomag și Ștefania! Ambele fete își doresc să ajungă în Columbia, motiv pentru care se grăbesc pe teren și dau tot ce au mai bun. Totuși, doar una va reuși să câștige!

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Andrei Krișan și Carmen Grebenișan se duelează pe traseu

Deși sunt apropiați în tabără, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan au intrat pe teren pentru a se duela în îndemânare, viteză și precizie.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ștefania și Carmen intră pe traseu, una împotriva celeilalte

Carmen și Ștefania sunt ultimele rămase din fostul trib al Faimoșilor. Cu toate că sunt prietene în tabără, ele se duelează de această dată pe teren.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Carmen Grebenișan are nevoie de îngrijiri medicale

Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab intră pe teren în Jocul pentru Recompensă, însă doar una dintre ele va reuși să câștige. În acest moment, Fosta Faimoasă mai are o singură viață, în timp ce fosta Războinică mai are 2.

După ce au terminat proba, Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab s-au simțit rău. Fosta Faimoasă a avut nevoie de intervenția medicului.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Dan Ursa VS Alexandra Ciomag

Dan Ursa și Alexandra Ciomag intră pe teren, amândoi doritori să viziteze Columbia, însă doar unul va reuși să câștige recompensa. În acest moment, fosta Războinică are o singură viață, în timp ce colegul ei are 2 vieți.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Dan Ursa VS Ștefania 

Dan și Ștefania intră pe teren, însă doar unul va reuși să câștige recompensa. Aceștia se descurcă excelent, dar doar unul va putea să plece în Columbia.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT DUELUL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Alexandra Porkolab VS Ștefania

Alexandra Porkolab și Ștefania au intrat pe teren, de cinci ori până în acest moment! Fetele și-au exprimat dorința pentru a se duce în Columbia, însă doar una are această posibilitate, în funcție de performanța pe care o dovedesc pe teren. Având în vedere că fiecare mai are o singură viață, una dintre ele va fi eliminată din cursa pentru recompensă.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT DUELUL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Dan Ursa VS Alexandra Porkolab 

Dan Ursa și Alexandra Porkolab au intrat pe teren, fostul Războinic având 2 vieți, în timp ce colega lui are doar una. 

VEZI CINE A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine a câștigat recompensa de astăzi 

Dan Ursa și Andrei Krișan intră din nou pe teren, însă de această dată Dan se află în pericol de a pierde recompensa de astăzi. Va reuși să îi facă față colegului său și să egaleze viețile sau va rămâne în Junglă în timp ce tânărul pleacă în Columbia?

VEZI CINE  A CÂȘTIGAT ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Primele declarații ale concurenților, după Jocul pentru Recompensă

Krișan este cel care a reușit să câștige și astăzi Jocul pentru Recompensă, anume, o excursie în Columbia. Vizibil afectată de rezultat, Alexandra Ciomag a început seria de declarații de după joc:

„Îmi doream foarte tare să mai ieșim și noi din camp pentru că n-am mai pupat mâncare, n-am mai pupat altă imagine decât insula Taino de o lună. Îmi doream din tot sufletul. Mă frustrează faptul că am pierdut, am încercat să dau în acea minge.. Tot ce pot să spun e că nu a fost să fie. 100% la imunitate iau colanul ăla”, a spus Alexandra Ciomag.

Pe de altă parte, Andrei Krișan este extrem de fericit pentru victorie:

„În momentul ăsta e un mixt feeling. În sufletul meu mă bucur mult de chestia asta pentru că mi-am dorit din suflet, dar știu ce înseamnă să rămân în camp, să nu mănânc și nu pot să nu empatizez cu situația asta. Vreau să îl felicit pe Dan și să îi spun că Sofi e mândră de el!”, a spus Krișan.

Acesta a ales să meargă în această expediție din Columbia alături de Ștefania și Carmen.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni