• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars, 16 aprilie 2024. Faimoșii și Războinicii, primele declarații înainte de UNIFICARE. Cum spun aceștia despre faptul că nu vor mai exista triburi

Survivor All Stars, 16 aprilie 2024. Faimoșii și Războinicii, primele declarații înainte de UNIFICARE. Cum spun aceștia despre faptul că nu vor mai exista triburi

UNIFICAREA se apropie cu pași repezi, iar concurenții sunt extrem de fericiți pentru acest moment. Acestea sunt clipele când realizează că munca lor nu a fost deloc în zadar și că finala este mai aproape decât își pot imagina.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii, așteaptă cu sufletul la gură momentul în care nu vor mai exista triburi. Fiecare dintre ei este copleșit de emoții datorită clipelor petrecute în camp, însă știu că până la final mai e doar un pas.

„Cea mai frumoasă chestie la noi în echipă cred că e masa asta. Am construit-o în momentul în care am început să avem liniște... Fiecare bancă și fiecare scândură are povestea ei”, a spus Zanni.

Mai mult decât atât, concurenții rămași până în această etapă își amintesc de cei care au plecat din concurs:

„Eu am vrut s-o cuceresc pe Elena Marin în acest sezon. Noi nu ne-am înțeles deloc, a fost o invidie între noi, dar am vrut să lăsăm garda jos și să ne îmbrățișăm măcar o dată pe bune. Am vrut să văd dacă m-a iertat. Am vrut s-o cuceresc, dar nu am reușit”, a spus Zanni la testimoniale.

În echipa Războinicilor,  Alexandra Duli a făcut un ultim twerk în trib, sub privirile colegilor ei.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Ediția integrală poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni