• PRO TV
  • Un cuplu de homosexuali creste 12 copii adoptati! Afla cum se descurca!

Un cuplu de homosexuali creste 12 copii adoptati! Afla cum se descurca!

Un cuplu de homosexuali creste 12 copii adoptati! Afla cum se descurca!

Steven si Roger Ham cresc impreuna 12 copii, toti adoptati de la camine de stat. In aceeasi casa mai au loc si patru caini, doua pisici, un porc de Guineea si un papagal!

Andrew, 11 ani, este responsabil cu aranjatul mesei pentru toata familia si se descurca foarte bine: aseaza cele 14 farfurii cu aceeasi indemnare cu care ar imparti niste carti de joc.

Marcus, 5 ani, se urca pe banca si anunta: “Miroase a clatite!”. Fratele lui, Cooper, de 3 anisori, nu e de acord: “Eu cred ca miroase a pui!”.

Ba miroase a Ambrose!”, declara Logan, 7 ani, in timp ce se aseaza pe banca intre Cooper si Ambrose, sora lui de 4 ani, care se uita nedumerita la baieti. De fapt, miroase a spaghetti.

Sase dintre cei mai mici copii incap toti pe o banca pe o parte a mesei. Andrew si patru dintre fratii mai mari stau pe scaun, de cealalta parte. Olivia, bebelusul familiei, are un scaunel inalt, potrivit pentru ea. “DaddySteven sta la un capat al mesei, “PapaRoger la celalalt.

Steven si Roger cresc 12 copii adoptati in Arizona, care este unul din cele mai nepotrivite locuri unde doi homosexuali si-ar putea construi o familie. In Arizona, doi barbati nu se pot casatori si nici nu pot adopta copii. Iar in ceea ce priveste adoptiile, prioritate au, desigur, cuplurile casatorite, nicidecum o pereche de homosexuali a caror relatie nu poate fi recunoscuta oficial, scrie azcentral.com.

A trebuit sa luptam pentru a-i adopta”, spune Roger. Nu le-a fost usor, dar nu s-au dat batuti si nu au acceptat niciodata un “nu” drept raspuns. Amandoi barbatii isi doreau o familie. Si copiii pe care-i cresc acum vroiau acelasi lucru.

Ironia face ca, la inceput, prin 2001, Steven, 42 ani, si Roger, 47 ani, nu-si doreau sa adopte decat un singur copil. In 2003, l-au adoptat pe Michael. Micutului de 5 ani ii era foarte dor, insa, de ceilalti 4 frati ai lui, care ramasesera la camin, asa ca barbatii nu s-au lasat pana nu i-au adoptat si pe ei. De la 1 copil au ajuns la 5, si apoi la 12. Dar nu regreta absolut nimic si nu ar schimba nimic din viata lor.

Familia Ham
12 - copii
2 - tati
1 - casa de peste 450 metri patrati
4 - caini (Crazy, Spike, Zeus and Georgia)
2 - pisici (Ripper, Zoe)
1 - papagal (Corkie)
1 – porc de Guineea (Bella)
2 - frigidere
9 - telefoane
23 – biciclete si triciclete
5 - dormitoare
3 - bai
3 – iPad-uri

Regulile casei Ham

Intr-o casa atat de plina, ai crede ca e haos tot timpul. Dar, cu ajutorul a catorva reguli simple, totul merge struna:

Daca vezi ceva pe jos, ia-l de acolo, chiar daca nu-i al tau sau nu l-ai lasat tu acolo. Daca iei ceva dintr-un loc, il pui tot acolo”.

Cand copiii primesc batoane de fructe, Olivia, 2 ani, se plimba pe la fiecare pana gaseste sortimentul ei preferat. “Copiii impart orice cu tine, daca ii rogi frumos. Nu e voie sa iei ceva fara sa intrebi

Sapte dintre copiii mai mari au telefoane mobile. SMS-urile lor trebuie scrise corect gramatical si fara prescurtari sau argouri – nu in genul “How r u”, altfel telefoanele se confisca.

In bucatarie e un castron imens, plin cu banane, mere, pere, portocale, in functie de sezon. Fiecare copil poate manca oricat, fara sa ceara voie.

Cine ia note proaste la scoala, e pedepsit si nu mai are voie sa iasa afara la joaca o saptamana sau chiar o luna.

Sursa foto: azcentral.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni