• PRO TV
  • Tânărul găsit mort lângă Timișoara este vărul lui Culiță Sterp. Motivul cutremurător pentru care și-a luat zilele

Tânărul găsit mort lângă Timișoara este vărul lui Culiță Sterp. Motivul cutremurător pentru care și-a luat zilele

Tânărul găsit mort lângă Timișoara este vărul lui Culiță Sterp. Motivul cutremurător pentru care și-a luat zilele

S-a aflat cine este tânărul de 30 de ani găsit mort lângă Timișoara. Este vorba despre verișorul cântărețului  Culiță Sterp, iar motivul sinuciderii este o decepție în dragoste.

Tânărul găsit împușcat în cap cu o armă de vânătoare, la Sânandrei, lângă Timișoara, este Ionică Sterp,  verișorul primar al cântărețului Culiță Sterp. Acesta a hotărât să-și ia viață în urma unei decepții în dragoste, lăsând în urmă un bilet pentru fosta sa iubită, în care îi transmitea că poate anunța poliția și că va fi găsit în camera sa.

Din nefericire, tânără a văzut prea tărziu mesajul fostului iubit, acesta fiind găsit fără viață luni dimineața, de către părinții săi, în casa în care locuiau. La fața locului au sosit la scurt timp polițiștii criminaliști și o ambulantă, însă a fost prea tărziu, medicii constatând imediat decesul acestuia.

Vestea a venit ca un șoc pentru membrii familiei și apropiați, întrucât nimeni nu se aștepta ca despărțirea de iubită să îi provoace tânărului o decepție atât de mare.

„E urât și greu, atât… Nu a pomenit niciodată despre așa ceva…”/ ”Din dragoste, dar nu știu…”/ ”Am auzit-o pe maică-sa când a început să plângă, a fost disperată, am ieșit afară și am întrebat-o ce se întâmplă, a zis că pentru o fată care l-a lăsat”/ ”A fost un băiat de milioane, nu știu ce a pățit, a avut o decepție”, au spus vecinii și rudele lui Ionică, potrivit wowbiz.ro .

Sursă foto: Facebook

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni