• PRO TV
  • (P) Cum să alegi cel mai bun kit unghii cu gel pentru nevoile tale

(P) Cum să alegi cel mai bun kit unghii cu gel pentru nevoile tale

(P) Cum să alegi cel mai bun kit unghii cu gel pentru nevoile tale

Cel mai bun kit unghii cu gel este, desigur, acela care se potrivește și cerințelor tale. Prin urmare, ar trebui să ții cont de nevoile tale.

Într-un kit unghii gel poți găsi un aparat de tăiat unghii, lampa UV/Led, dispozitive de îndepărtare a cuticulelor și alte instrumente de manichiură. Cu un set complet de unghii cu gel, nu ai nevoie de accesorii suplimentare și poți începe să-ți faci manichiura imediat. Pe de altă parte, poți găsi și un kit unghii cu gel care constă din foarte puține componente, precum geluri și șabloane sau doar gel și lampa UV. Astfel de seturi cu componente puține sunt deosebit de interesante dacă ai deja diferite accesorii acasă și nu ai nevoie de ele în duplicat.

Kit unghii cu gel cu lampa UV/Led

Pe lângă gel de unghii, șabloane și unghii artificiale, kit-ul clasic de unghii cu gel constă de obicei din cel puțin o lampă UV pentru întărirea gelului, una sau mai multe pile, pensule, un primer și un tampon, precum și un Cleaner și adeziv pentru unghii artificiale. Acordă atenție și performanțelor lămpii LED sau UV, deoarece cu cât este mai puternică, cu atât gelul se poate întări mai repede.  Lămpile de unghii cu LED au o putere mai mică, dar întăresc gelul mai repede decât lămpile UV. Pe de altă parte, este și mai blândă. În mod ideal ar trebui să existe și un cronometru, astfel încât dispozitivul să se oprească automat când se atinge timpul de întărire. Lămpile LED sunt cele mai comune astăzi.

Kit unghii cu gel fără lampa UV/Led

Dacă ești în căutarea unui kit unghii cu gel ieftin și ai deja acasă o lampă UV/Led, poți alege un set care constă exclusiv din geluri, unghii artificiale și orice alte accesorii. Trebuie doar să conțină cele mai importante ustensile de care ai tu nevoie. 

Kit unghii cu gel pentru modelare

Comparativ cu cele clasice, un kit unghii cu gel de obicei nu conţine unghii artificiale, ci doar diferite componente de care ai nevoie pentru a-ţi modela propriile unghii. Dacă preferi să-ți faci unghii cu gel pe propriile unghii fără a folosi unghii artificiale, ai nevoie de un kit unghii cu gel pentru modelare. 

Nu numai că există diferite tipuri de kituri unghii cu gel, dar și conținutul de produse pe care le conțin poate varia foarte mult de la un kit la altul. Dacă ții cont de raportul preț/performanță, ar trebui să acorzi o atenție deosebită produselor incluse în set și calității. Pe lângă accesoriile standard deja menţionate care sunt incluse în cele mai multe kit-uri de unghii (unghii artificiale, şabloane, pile, pensule si geluri, lipici de unghii, lacuri colorate, grunduri, tampoane și lampa Led/UV), există și alte accesorii care pot fi incluse. Acestea pot fi, de exemplu, tampoane de bumbac pentru a îndepărta stratul de transpirație după întărire, ulei de unghii, produse de curățare, pensule sau accesorii suplimentare precum sclipici pentru a personaliza unghiile. Începătoarele ar trebui să se asigure că în pachetul de livrare sunt incluse și instrucțiunile de utilizare. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni