• PRO TV
  • Priscilla Presley, ultima dorință înainte de moarte. Ce vrea cu orice preț soția lui Elvis Presley

Priscilla Presley, ultima dorință înainte de moarte. Ce vrea cu orice preț soția lui Elvis Presley

Priscilla Presley, ultima dorință înainte de moarte. Ce vrea cu orice preț soția lui Elvis Presley

Priscilla Presley (77 de ani) a dezvăluit care este ultima ei dorință înainte de a muri. Soția lui Elvis Presley s-a confesat apropiaților, însă, susține TMZ, ea a fost refuzată.

Priscilla Presley a ajuns la o înțelegere cu nepoata Riley Keough, cu care avea o dispută pe moștenirea fiicei sale, Lisa Marie Presley. Cele două au ieșit de la negocieri mulțumite de acordul mediat de avocați.

Văduva lui Elvis ar mai fi avut o pretenție, însă surse din anturajul familiei au declarat pentru TMZ că Priscilla a fost refuzată.

Actrița de 77 de ani le-ar fi spus apropiaților că vrea să fie înmormântată la Graceland, lângă fiica sa, Lisa Marie, și iubirea vieții sale, Elvis Presley.

Deși nu plănuiesc să plec nicăieri prea curând, este dorința mea să fiu îngropată cu fiica mea și cu iubirea vieții mele atunci când va veni acel moment. Apreciem dragostea tuturor fanilor”, a spus Priscilla Presley pentru TMZ.

Sursele publicației susțin că negocierile nu au mers bine pentru văduva lui Elvis, care a fost refuzată. Confruntată cu refuzul familiei, Priscilla nu a mai insistat.

Cum s-au cunoscut Elvis și Priscilla


FOTO: Getty Images

Elvis și Priscilla au fost căsătoriți din 1967 până în 1973, când ea și-a luat fiica și a plecat. 

În momentul în care s-au cunoscut, în 1959, ea avea 14 ani, iar el 24. La vremea respectivă ea locuia în Germania de Vest, cu frații ei, mama și tatăl vitreg. Elvis Presley era detașat militar în Germania, la Batalionul 1 Tancuri al Diviziei 32 mecanizată.

După moartea sa, în 16 august 1977, Elvis Presley a fost înmormântat la Graceland, reședința sa din Memphis (Tennessee). Tot aici sunt înhumați părinții lui Elvis, Gladys și Vernon Presley, bunica paternă a lui Elvis, Minnie Mae, fiica sa, Lisa Marie Presley, și fiul Lisei, Benjamin Keough.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni