• PRO TV
  • Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a fost găsit mort la Paris

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a fost găsit mort la Paris

Ari Boulogne, fiul nelegitim al lui Alain Delon, a fost găsit mort la Paris

Ari Boulogne, care toată viața a susținut că e fiul marelui actor francez Alain Delon, a fost găsit decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris. Bărbatul de 60 de ani avea doi copii și o parteneră de viață. Alain Delon nu l-a recunoscut niciodată drept fiul lui.

Fotograful Ari Boulogne a fost găsit decedat în locuința sa din arondismentul 15 al Parisului, într-o „stare avansată de descompunere”, scrie ziarul Le Parisien. Partenera sa de viață, o femeie de 58 de ani, a fost reținută de poliție pentru „neasistarea unei persoane aflate în pericol”.

Bărbatul ar fi suferit de semipareză și ar fi avut nevoie de asistență pentru activitățile zilnice. 

Femeia le-a spus anchetatorilor că l-a descoperit pe bărbat decedat după ce s-a întors dintr-o vacanță cu fiul ei de 21 de ani. Acum este vizată de ancheta poliției.

Ari Boulogne este fiul regretatei cântărețe germane Christa Päffgen (Nico), cu care Alain Delon a avut o relație amoroasă la începutul anilor ’60. În 1962, Nico l-a născut pe Christian Aaron (Ari), pe care Alain Delon nu l-a recunoscut niciodată. 

Alain Delon: „Nu vei fi niciodată fiul meu”

În cartea sa autobiografică, Love never forgets, Ari Boulogne menționează o întâlnire cu pretinsul său tată, care l-a marcat pe viață. Delon a venit să-și viziteze mama bolnavă și l-a invitat în mașina lui, unde i-a spus următoarele: 

Ești amicul meu. Ești amicul meu. Dar îți spun ceva: nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu ești fiul meu. Nu vei fi niciodată fiul meu. Doar m-am culcat cu mama ta o dată”, i-a spus Alain Delon.

Dezvăluirea l-a afectat foarte mult, Ari căzând în patima consumului de droguri. Ulterior și-a refăcut viața și a avut doi copii.

În septembrie 2019, Ari a depus o cerere oficială de recunoaștere a paternității, într-o instanță din Orleans. În august 2020, instituția a declarat că nu este în jurisdicția ei să judece acest caz, având în vedere că presupusul tată, Alain Delon, avea reședința în afara Franței.

Bărbatul a cerut avocaților săi să facă recurs, însă decizia nu a fost luată încă. Cazul ar putea fi continuat de copiii săi, Charles și Blanche.

Anthony Delon: „Un destin tragic”La aflarea veștii morții lui Ari Boulogne, fiul cel mare al lui Alain Delon, actorul Anthony Delon, a transmis un mesaj de condoleanțe.

Odihnește-te în pace, Ari. Un destin tragic. Tristeţe. Un gând în seara asta pentru cei doi copii ai săi”, a scris actorul pe Instagram.

Anthony Delon este fiul starului francez cu singura soție oficială a sa, Nathalie Barthelemy (Delon).

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni