• PRO TV
  • Cine este iubitul Deei Maxer, bărbatul alături de care spune că ar face din nou nuntă

Cine este iubitul Deei Maxer, bărbatul alături de care spune că ar face din nou nuntă

Cine este iubitul Deei Maxer, bărbatul alături de care spune că ar face din nou nuntă

Deea Maxer și Dinu Maxer s-au despărțit iar acum Deea își trăiește viața alături de Robert Drilea, noul ei iubit.

Mai mult, a mărturisit despre acesta La Măruță:

„După căsătorie, fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! (...) Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (...) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama. "

„Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (...) Acum e în showbiz, nu?(...) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea.”

Robert Drilea are 30 de ani și este, după cum spune și contul său personal de Instagram, specialist în vânzări, achiziții auto, credit Auto si leasing Financiar și este pasionat de mașini, dar și  de motociclete. Nu este  nici în lumea afacerilor, cel puțin deocamdată și nu este medic estetician, așa cum s-a speculat. 

La Măruță, Deea Maxer a spus că și-a refăcut viața numau după despărțire, iar divorțul a fost motivat de nepotrivirea de caracter din prezent:

"La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calimității. Era israscibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, tu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante.”

Vedeți în Galeria Foto cum arată  Robert Drilea, dar și poze speciale cu Deea Maxer

FOTO: INSTAGRAM ROBERT DRILEA / DEEA MAXER 

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni