• PRO TV
  • Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa, concurentul calificat în semifinala Survivor 2023

Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa, concurentul calificat în semifinala Survivor 2023

Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa, concurentul calificat în semifinala Survivor 2023

Dan Ursa se bucură de foarte mulți susținători. Dovadă sunt comentariile și fotografiile postate pe contul său de socializare. Concurentul, care s-a calificat în semifinala Survivor 2023, are parte și de sprijinul comunității locale din Tășnad, orașul său de baștină. 

Dan Ursa are 40 de ani și este director zonal vânzări. Pe lângă fiica și soția lui, fostul războinici are parte de o echipă întreagă de susținători. Până și Primăria din Tășnad a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția lui Dan la Survivor 2023. 
„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad. 

Prietenii și localnicii s-au adunat seara în parc, pentru a viziona Survivor România, postând apoi imagini pe paginile lor de socializare. De asemenea, oamenii alcătuiesc tot felul de colaje, pe care le postează pe fan grupuri. 

„Cu mic, cu mare, toată lumea îl susține pe Darius! Chiar și Linda, pisica familiei și-a făcut o bandană de susținere pentru tati!”, se menționează pe Instagramul lui Dan Ursa. 

„Tot ce ai nevoie pentru a-ți atinge VISUL este deja în tine”, îi transmite soția lui Dan Ursa, care a pozat alături de colegele ei de la farmacie. (vezi galeria foto de mai sus)

Iată ce scriu localnicii, dar și alți susținători ai lui Dan Ursa pe rețelele sociale: „Ce tare! Succes! Să vină acasă cu premiul cel mare!”,„Dan este cel mai sincer și puternic concurent! Hai Dan!”, „Dan Ursa merită să câștige. El a fost atașat echipei lui, a jucat corect și echilibrat”, „Și-a depășit constant limitele în toate meciurile jucate și câștigate, a adus constant puncte pentru echipa din care a facut parte timp de 4 luni, a fost mereu în topul clasamentelor, s-a dedicat total și cel mai important - a ramas OM!”

Fostul războinic, Relu Pănescu, s-a declarat un mare susținător al lui Dan: „Dintre toți participanții sezonului 4, Dan este preferatul meu. Sunt foarte multe asemănări între noi doi, respectiv, vârsta apropiată, asumarea în totalitate vis-a-vis de orice, este foarte determinat, hotărât, neînfricat, natural și modest”.


Sursă foto: Instagram/ darius_ursa
Vezi și: Reacția lui Dan Ursa după ce a pierdut cursa cu Andrei Krișan la jocul de imunitate


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni