• PRO TV
  • Harrison Ford, măgulit de comentariul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy! Reacția actorului de 80 de ani e virală

Harrison Ford, măgulit de comentariul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy! Reacția actorului de 80 de ani e virală

Harrison Ford, măgulit de comentariul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy! Reacția actorului de 80 de ani e virală

Harrison Ford a fost în centrul atenției la Festivalul de la Cannes, acolo unde a avut loc premiera filmului „Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Actorul în vârstă de 80 de ani a intrat pentru ultima oară în pielea celebrului arheolog Indiana Jones. 

Starul de la Hollywood a avut parte de o surpriză din partea organizatorilor și a fost recompensat cu un trofeu Palme d’Or pentru întreaga sa carieră cinematografică. 

Harrison Ford a primit un compliment măgulitor de la una dintre jurnalistele prezente la conferința de presă pentru noul film al actorului.

Aceasta i-a spus actorului că „încă este foarte sexy” și l-a întrebat ce face pentru a se menține în formă. 

„Eu cred că încă ești foarte sexy. Am fost uimiți să te vedem cum îți dai jos cămașa în a doua scenă. Vreau să zic, este pur și simplu...se vede că încă le ai. Cum te menții în formă?”, i-a spus jurnalista actorului. 

@dailymail Harrison Ford hilariously REACTS to reporter telling him “he’s still very hot” #fyp #harrisonford #cannesfilmfestival #cannes2023 #showbiz #popculture #indianajones ♬ original sound - Daily Mail

Harrison Ford a oferit un răspuns savuros și toți cei prezenți la eveniment s-au amuzat copios. Filmulețul s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar internauți au transmis că sunt de acord cu jurnalista și că Harrison Ford chiar e într-o formă de zile mari. 

„Am fost binecuvântat cu acest corp. Mulțumesc că ai observat!”, a spus actorul care va împlini 81 de ani în iulie. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni