• PRO TV
  • Connect-R a decis să se retragă din muzică, după 25 de ani de activitate. Ce a dus la decizia sa

Connect-R a decis să se retragă din muzică, după 25 de ani de activitate. Ce a dus la decizia sa

Connect-R a decis să se retragă din muzică, după 25 de ani de activitate. Ce a dus la decizia sa

Connect-R a decis să se retragă din muzică, după 25 de ani activitate, pentru a se concentra pe alte pasiuni ale sale. Iată ce a declarat artistul și care sunt planurile sale de viitor!

Connect-R a intrat pe piața muzicală în 1997, când a lasant piesa "Observ". De atunci, cariera sa s-a bucurat de un succes constant, cu o participare la Eurovision în 2006, fiind primul rapper care să urce pe o astfel de scenă, și un hit în 2012, intitulat "Vara nu dorm", care a rămas imnul verii și în prezent.

Cu toate acestea, cântărețul a decis ca în scurt timp să pună capăt activității muzicale, pentru a se concentra pe alte plăceri ale vieții, de care nu a avut timp în trecut. Connect-R își dorește să mai scoată câteva hituri pentru aproximativ doi ani, după care să se retragă de pe scenă pentru a vedea lumea.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.

Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta, vreau să scriu. Anul acesta lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea. Nu mai vreau, nu mai pot să stau pe scaunul de la mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut criză de rinichi. Degeaba mărim prețul, e același lucru. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata".

Totodată, acesta a mărturisit ca decizia sa a fost influențată și de problemele de sănătate, întrucât orele petrecute pe scenă, studio-ul de înregistrări sau petreceri și-au spus cuvântul.

„Anul trecut am numărat undeva la 140 de concerte, iar anul acesta până în luna mai sunt 100, e mult, e enorm, e prea mult, nu mai am starea necesară să o fac. Eu sunt și un rrom asumat și sunt foarte iubit și în zona asta, la noi nunțile se fac în fiecare zi a săptămânii, și sunt cereri și de la ei, și din partea cealaltă și e mult”.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni