• PRO TV
  • Cele mai sexy politiciene au cantat si dansat duminica in “Land of Jokes”

Cele mai sexy politiciene au cantat si dansat duminica in “Land of Jokes”

Cele mai sexy politiciene au cantat si dansat duminica in “Land of Jokes”

Duminica, 8 mai, “Land of Jokes” a organizat prima semifinala a concursului “Politicienii au talent”. Dupa ce crema politicii romanesti s-a perindat prin fata juriului format din Ion Iliescu (Cristian Gretcu), Bianca Dragusanu (Paula Chirila) si Emil Constantinescu (Doru Parcalabu), a venit timpul ca cei mai “talentati” dintre ei sa se intreaca pentru un loc in finala.

 Astfel, in editia din 8 mai, la Pro Tv, de la 20.45, cele mai sexi politiciene, Elena Udrea (Ela Prodan), Roberta Anastase (Paula Chirila), Anca Boagiu (Ana Maria Mirica) si Sulfina Barbu (Florentina Ciuna) au tinut piept unui duo savuros format din Victor Ponta (Doru Parcalabu) si Crin Antonescu (Cosmin Selesi).

Pentru ca de curand a avut loc nunta printului William cu Kate Middleton, transmisa minut cu minut de toate televiziunile lumii, “Land of Jokes” a facut o descoperire senzationala. Daca pana de curand se credea ca singurii  romani care au participat la ceremonie au fost membrii Casei Regale din Romania, “Land of Jokes” a gasit alti trei nuntasi romani (Ioan Gyuri Pascu, Catalin Mireuta si Cosmin Selesi) despre care nu s-a stiut nimic. Cei trei misteriosi participanti la nunta printului William cu Kate Middleton au povestit aspecte picante de la celebrul eveniment, dar si cum au petrecut ei insisi la Londra.

Iar Stirile Land of Jokes anunta ca judecatoarea Elena Turcu (Simona Stoicescu) a fost achitata de invinuirea ca a condus autoturismul in stare de ebrietate: un reportaj amuzant de la Craiova realizat de reporterul Cosmin Selesi va smulge hohote de ras telespectatorilor Pro Tv.  
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni