• PRO TV
  • Bia Khalifa, criticată în mediul online după ce s-a fotografiat cu soba de teracotă pe fundal

Bia Khalifa, criticată în mediul online după ce s-a fotografiat cu soba de teracotă pe fundal

Bia Khalifa, criticată în mediul online după ce s-a fotografiat cu soba de teracotă pe fundal

Bia Khalifa a intrat din nou în atenția publicului larg, de această dată nu pentru ipostazele provocatoare în care se afișează, ci din cauza unui element neașteptat, surprins în fotografiile sale: o sobă de teracotă. Deși acest sistem de încălzire există în casele multor români, diva a fost deranjată atunci când internauții i-au atras atenția.

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate personaje de la noi din țară, aceasta având o mare influență asupra fanilor săi de pe rețelele de socializare, care îi analizează orice mișcare. Diva se laudă constant cu stilul său de viață, susține vehement că este extrem de bogată și nu are inhibiții atunci când trebuie să pozeze în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. 

Zilele trecute, după ce s-a întors din vacanță, Bia Khalifa s-a postat din nou pe Instagram în ipostaze indecente, filmându-și posteriorul și talia subțire. Imaginile au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, fiind văzute de peste 200.000 de internauți, care au fost alarmați de două aspecte: tânăra este plină de vânătăi pe fund (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE CU VÂNĂTĂILE), dar și soba de teracotă din spatele ei.

Nu este o rușine ca o persoană publică să opteze pentru alegerea acestui tip de sistem de încălzire, însă din cauza modului extravagant în care se manifestă Bia, fanii au taxat-o: „Vezi că se vede soba”, i-a scris un internaut.

Răspunsul blondinei nu a întârziat să apară: „Pot liniștită să nu fac poze acasă la bunica. Ce? Vă e rușine? Muriți iarna de frig! N-aveți bani de lemne. Când o să înțelegeți că pot să fiu și eu fake ca alții, DAR NU VREAU”

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni