• PRO TV
  • Irinel Columbeanu o acuza pe Moni ca si-a abandonat copilul: "E plecata din tara!"

Irinel Columbeanu o acuza pe Moni ca si-a abandonat copilul: "E plecata din tara!"

Irinel Columbeanu o acuza pe Moni ca si-a abandonat copilul: "E plecata din tara!"

Irinel Columbeanu a intrat in direct la Happy Hour si a lansat noi acuzatii la adresa viitoarei sale foste copii. Miliardarul sustine ca Monica e plecata din tara, posibil in America, pana pe 15 mai.

"In acest timp, copilul meu nu are adapost. Am solicitat plasament in regim de urgenta. Monica si-a abadonat copilul, iar Madalina Apostol, prietena ei, minte de ingheata apele! Irina nu e copilul adoptiv al Madalinei, e copilul meu!", acuza Irinel.

Astazi, el a adus iarasi Protectia Copilului la noua gradinita a Irinei. Asistentii au stat de vorba cu fetita mai bine de 3 ore. Irinel a facut o cerere pentru ca fetita sa ii fie plasata in regim de urgenta, pentru ca insasi micuta cere sa stea la Izvorani cu el. "Tati, vii sa mai iei inaintea lui mami! Te rog te rog te rog!" ar fi cerut Irina.

Pe de alta parte, Monica a cerut stabilirea unui program de vizite clar pentru Irinel. "Ii permit sa vina sa vada fetita, sa mearga cu ea in parc. Dar el incearca la ore nepotrivite si in imprejurari nepotrivite sa intervina in viata noastra familiala", sustine ea. Ramona Gabor, sora ei, a aparut astazi cu o procura notariala care o imputerniceste sa aiba grija de nepotica ei. "Hartia nu are nicio valoare, a semnat doar ea", a spus Irinel in emisiunea lui Catalin Maruta.

Ionut Dojana, avocatul Monicai, a intrat si el in direct la Happy Hour, in acelasi timp cu Irinel Columbeanu. El a raspuns acuzatiilor miliardarului, conform carora i-ar fi propus acestuia custodia fetitei in schimbul masinii Bentley si al apartamentului din Calea Victoriei: “Sunt acuzatii grave, dar neadevarate. Va astept in instanta pentru aceste calomnii!”, a fost reactia avocatului.

Domnul Dojana a mai spus ca Monica este plecata in interes de serviciu pana saptamana viitoare si ca nu comenteaza daca este sau nu in tara, pentru ca angajatorul ei a impus niste reguli de confidentialitate.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni