• PRO TV
  • Cum a reușit o femeie să își găsească inelul de logodnă, la un an după ce l-a pierdut în toaletă

Cum a reușit o femeie să își găsească inelul de logodnă, la un an după ce l-a pierdut în toaletă

Cum a reușit o femeie să își găsească inelul de logodnă, la un an după ce l-a pierdut în toaletă

Inelul de logodnă reprezintă unul dintre cele mai de preț accesorii pentru o femeie. Acesta, indiferent de materialul din care este confecționat, are o mare valoare emoțională, fiind un simbol al iubirii dintre purtătoarea bijuteriei și partenerul său de viață, care și-a luat inima în dinți și i-a adresat întrebarea așteptată de majoritatea femeilor: „Vrei să fii soția mea?”.

Doi îndrăgostiți din California, SUA, au trecut printr-un șoc emoțional în urmă cu un an, atunci când fiul lor a aruncat din greșeală inelul de logodnă al mamei sale în toaletă. De atunci, partenerul femeii a alertat autoritățile și a desfășurat toate procedeele necesare pentru a găsi bijuteria. Astfel, angajații primăriei au încercat de mai multe ori, prin diverse metode, să recupereze inelul, dar din păcate nu au avut niciun rezultat. 

După toate încercările, cuplul s-a resemnat și a decis să pună capăt procesului de găsire a inelului. Un an mai târziu, în timpul unor lucrări de întreținere, câțiva muncitori au găsit bijuteria și au contactat primăria. În acel moment, angajații instituției publice l-au contactat pe iubitul femeii, care a confirmat că este vorba despre același accesoriu.

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI VIDEO

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni