• PRO TV
  • Șatra B.E.N.Z. lansează albumul 8 CULCAT, la care a contribuit și NOSFE

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul 8 CULCAT, la care a contribuit și NOSFE

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul 8 CULCAT, la care a contribuit și NOSFE

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în atenția fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, „inspirat de iubirea infinită pe care o poartă muzicii, fanilor, dar și proiectului care a dat startul unui întreg curent muzical în România”.

La mai bine de 7 luni de la moartea lui NOSFE, componenții trupei Șatra B.E.N.Z. au anunțat lansarea albumului muzical 8 CULCAT

Albumul conține piese pe care se pot auzi absolut toți membrii Șatrei. NOSFE a participat alături de colegii lui la înregistrările albumului, iar Killa Fonic își face apariția pe trei dintre ele. Pe lângă Super ED, Keed, Lu-K Beats, NOSFE și Killa Fonic, pe album sunt invitați artiști precum M.G.L., RAVA, alex, MVRCU, Amuly, Macanache, EMAA, BRUJA, AlbertNbn, Alduts Sherdley și XENO. 

Odată cu albumul 8 CULCAT, Șatra B.E.N.Z. a lansat și videoclipul piesei “Ou, Ou”, în colaborare cu RAVA și M.G.L., în regia lui Quba cu David Mogan în rol de DOP. „Filmul videoclipului este unul punkist, cu multe momente de umor, în contrapunct cu mesajul antidrog al piesei”, spun reprezentanții trupei.

Fanii trupei vor fi încântați să-l asculte din nou pe NOSFE, decedat neașteptat la 16 octombrie 2022. 

Cine este trupa Șatra B.E.N.Z. și cum a fost primită de public

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală. 

Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor. 

Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music.

Fotografii: @satrabenz

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni