• PRO TV
  • Blue Ivy a uimit publicul la un concert din Paris. Cum a apărut fiica lui Beyonce pe scenă

Blue Ivy a uimit publicul la un concert din Paris. Cum a apărut fiica lui Beyonce pe scenă

Blue Ivy a uimit publicul la un concert din Paris. Cum a apărut fiica lui Beyonce pe scenă

Beyonce a pornit într-un turneu mondial care se întinde pe două continente: Europa și America. „Renaissance” vine după o pauză de 7 ani, iar artista cu cele mai multe premii Grammy din istorie a susținut deja mai multe concerte în mai multe metropole. 

La concertul din capitala Franței, Beyonce a dansat alături de fiica ei. 

Blue Ivy are doar 11 ani, însă a moștenit atât atitudinea mamei sale cât și mișcările de dans. Fata a impresionat audiența după ce a urcat pe scenă în timp ce mama ei cânta melodia „My power”. 

Blue Ivy a purtat o maletă cu paiete argintii și o pereche de pantaloni în aceeași nuanță. Mai multe filmulețe cu mișcările de dans ale fetei s-au viralizat pe rețelele de socializare. 

„Așa mamă, așa fiică!”, „Chiar știe să se miște!”, „Ce talentată este!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. Au fost însă și internauți care au considerat că dansează mult prea „deocheat” pentru  vârsta ei sau unii care i-au transmis că este „cam rigidă pe scenă”. 

„Nu prea arată că se bucură de moment! Pare că abia vrea să scape de momentul de pe scenă”, a scris un internaut. 

Blue Ivy a repetat coregrafia și la concertul pe care mama sa l-a susținut la Londra, pe stadionul Tottenham Hotspur, doar că acolo a schimbat ținuta. Fiica lui Beyonce s-a alăturat dansatorilor de pe scenă într-o salopetă roșie. 

Fotografii: Getty Images

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni