• PRO TV
  • Shakira nu mai scapă de probleme! Artista vrea să părăsească vila din Miami

Shakira nu mai scapă de probleme! Artista vrea să părăsească vila din Miami

Shakira nu mai scapă de probleme! Artista vrea să părăsească vila din Miami

Cântăreața columbiană se confruntă din nou cu probleme, iar sursele din anturajul său susțin că a început deja să își caute o nouă reședință, fiind pregătită să își părăsească vila în valoare de 17 milioane de euro.

Despărțirea de Gerard Pique, tatăl copiilor săi, i-a adus multă suferință, motiv pentru care a simțit nevoia să facă mai multe schimbări în viața sa. S-a mutat din Barcelona în Miami, într-o vilă luxoasă care valorează nu mai puțin de 17 milioane de euro, dar se pare că nici acest lucru nu i-a adus pe deplin mulțumirea.

Potrivit unor surse din anturajul său, citate de Marca, Shakira se pregătește să se mute. Motivul? Nu se simte în siguranță din cauza paparazzilor care îi încalcă intimitatea. Când încă se afla în Barcelona, Sasha și Milan erau urmăriți de fotografi non-stop, chiar dacă mama lor a setat anumite limite și a cerut discreție. 

Istoria se repetă și în Miami! Conform sursei citate mai sus, artista a decis să se mute și se pare că are câteva proprietăți pe listă. Printre acestea se numără și Insula Fisher, care are mai puțin de 1 kilometru pătrat și unde se poate ajunge doar cu barca sau cu avionul.

Insula Fisher este „cel mai bogat loc din SUA”: „Sunt numai milionari acolo și poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul. Acolo sunt 8 restaurante, un teren de golf, două piscine de mari dimensiuni, o școală, terenuri de tenis și multe altele. Pentru că este o zonă exclusivistă, Fisher Island oferă intimitate, dar și siguranță. Insula are în total mai puțin de 1 kilometru pătrat”, au mai scris jurnaliștii Marca.

Sursă foto: Getty

Vezi și: Alejandro Sanz a trecut de la Shakira la Lora 

Gallery

Share

Videoclipuri cu știri

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni