• PRO TV
  • Oleg Spînu, horă cu colegii în curtea școlii! Tânărul artist a absolvit gimnaziul și se pregătește de liceu

Oleg Spînu, horă cu colegii în curtea școlii! Tânărul artist a absolvit gimnaziul și se pregătește de liceu

Oleg Spînu, horă cu colegii în curtea școlii! Tânărul artist a absolvit gimnaziul și se pregătește de liceu

Bucurie mare pentru Oleg Spînu, adolescentul de 15 care s-a clasat pe locul al III-lea în marea finală Românii au talent. Moldoveanul tocmai a absolvit gimnaziul, iar din toamnă va merge la liceu. 

La sfârșitul lunii mai, Oleg Spînu a participat alături de colegii săi la ceremonia de închidere a anului școlar. 

Tânărul este absolvent al școlii gimnaziale „Victor Dumbrăveanu” din Corlățeni, Rep. Moldova. Mândru, Oleg a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe de la ceremonia de închidere a anului școlar. Adolescentul a încins o horă în curtea școlii alături de colegii săi.

După ce au primit diplomele, Oleg și colegii săi le-au oferit un moment special, în pași de vals, părinților și dascălilor. 

@oleg_spinu

 

♬ sunet original - oleg_spinu

„Oleg, să dea Dumnezeu să ajungi pe cele mai înalte scene ale lumii! Meriți din plin!”, „Succes și realizări frumoase! Să fii sănătos! Dumnezeu te-a înzestrat cu un talent deosebit! Suntem mândri de tine și te iubim enorm!”, „Ești un băiat tare talentat!”, „Să îți îndeplinești toate visele! Meriți să urci pe marile scene ale lumii”, „Felicitări, Oleg! Ești minunat!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de urmăritorii săi. 

@oleg_spinu

 

♬ sunet original - oleg_spinu

Oleg Spînu, pe podium în marea finală Românii au talent

Tânărul artist a ajuns la inimile a milioane de români după ce a participat la Românii au talent și tot pe scena celui mai iubit show de divertisment a primit și propunerea de a cânta alături de Andra. 

„Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”, i-a spus Andra imediat după prestația din marea finală. 

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. 

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. La Românii au talent a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni