• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2023 FINALA. Oleg Spînu, aplaudat în picioare de toți jurații: „Muzica e în ADN-ul tău”

Românii au talent 2023 FINALA. Oleg Spînu, aplaudat în picioare de toți jurații: „Muzica e în ADN-ul tău”

Moment memorabil oferit de Oleg Spînu pe scena talentelor! Adolescentul în vârstă de 15 ani a cucerit publicul și juriul cu o nouă interpretare de excepție. Jurații au avut doar cuvinte de laudă pentru interpretarea lui Oleg Spînu. 

Andra: „Doamne cât de frumos a fost! Muzica este în ADN-ul tău. Mă bucur că voi cânta cu tine! Ești extraordinar! Te felicit din toată inima mea”

Andi: Doamne, Oleg… cât de mult îți face place ceea ce faci! Să te uiți mâine la reluare. Tu trebuie să mergi neapărat la Vocea României!”

Mihai Bobonete: „Ne-ai convins! Ne-ai furat inima încă de la audiții!”

Oleg Spînu vine din Republica Moldova și este singurul artist din familie. Adolescentul cântă la vioară, chitară, fluier, saxofon, dar și cu vocea. 

Timbrul său cald și bucuria cu care cântă i-au adus fani din toată Moldova, dar și din România. Oleg este adesea chemat la petreceri private ca invitat special. 

La Românii au talent a venit ca să arate lumii că este un om bun și un „doctor al sufletului” prin muzica sa. 

Oleg a ajuns rapid la inimile telespectatorilor, care l-au votat în prima semifinală și i-au oferit un loc în marea finală Românii au talent. Andra a fost atât de impresionantă de momentul oferit de Oleg în semifinală, încât l-a invitat să cânte alături de ea la un spectacol.

„Din punctul meu de vedere, cam asta e rețeta să câștigi Românii au talent. Eu cred că românii ar trebui să-ți acorde încrederea”, i-a transmis Bobonete în semifinală, după ce Oleg a interpretat piesa lui James Brown: „It’s a man’s world”.

Tu alegi câștigătorul Românii au talent, sezonul 13! Dacă OLEG SPÎNU este favoritul tău, votează-l online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/, gratuit, sau trimite 05 prin SMS la 1444, valabil în rețelele de telefonie mobilă Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil. Tariful fiecărui vot prin SMS este de 0,48 €, TVA inclus.

Cu experiența 360 powered by Vodafone EasyTech, poți urmări FINALA Românii au talent așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Poți face parte din magie din confortul casei tale sau de oriunde vrei tu. Totul este la doar un click distanță!

Te așteptăm pe https://www.protv.ro/romaniiautalent/vodafone360. Cu ajutorul unei camere 360, poți face un tur virtual al platoului Românii au talent și poți urmări prestația concurenților ca și cum ai fi în prima linie a scenei.

 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni