E rândul tău! Caravana Românii au talent pleacă în căutarea eroilor sezonului 14

E rândul tău! Caravana Românii au talent pleacă în căutarea eroilor sezonului 14

Ești pregătit să strălucești pe cea mai importantă scenă a talentului din România? Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați la preselecțiile Românii au talent sezonul 14. 

Timp de 13 sezoane, show-ul Românii au talent a ținut milioane de români în fața televizoarelor și a schimbat destinele celor care au plecat acasă cu marele premiu. 

Acum e rândul tău! Românii au talent, cel mai iubit show de divertisment, pleacă în căutarea următorului erou național! În septembrie, caravana Românii au talent va poposi în mai multe orașe din țară, așa că ai ocazia să impresionezi o țară întreagă cu talentul tău și să intri în cursa pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. 

În 10 septembrie, Caravana Românii au talent ajunge la Iași, la Hotel Unirea. O săptămână mai târziu, pe 17 septembrie, concurenții talentați sunt așteptați la Cluj, la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Caravana Românii au talent ajunge și la București în weekendul 23-24 septembrie, la World Trade Center. 

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Prin ce orașe trece Caravana Românii au talent sezonul 14 

  • 10 septembrie, Iasi, hotel Unirea;
  • 17 septembrie, Cluj, Hotel Golden Tulip Ana Dome;
  • 23,24 septembrie – București, World Trade Center.

Sezonul 13 s-a încheiat cu victoria lui Rareș Prisacariu, puștiul care a emoționat milioane de oameni cu monologurile sale. „Nu mă așteptam să câștig premiul cel mare. Am avut multe emoții și cred că am transmis. I-aș sfătui pe toți să vină la Românii au talent pentru că știu că toți au un har”, a declarat câștigătorul după Marea Finală. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni