• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Oleg Spînu, planuri mărețe după Românii au talent: „Vara asta vreau să fiu bombă! Voi lansa niște piese săltărețe”

Oleg Spînu, planuri mărețe după Românii au talent: „Vara asta vreau să fiu bombă! Voi lansa niște piese săltărețe”

Oleg Spînu, planuri mărețe după Românii au talent: „Vara asta vreau să fiu bombă! Voi lansa niște piese săltărețe”

Oleg Spînu a ajuns la inimile a milioane de români cu interpretările sale memorabile de pe scena talentelor. Adolescentul a prins podiumul în marea finală Românii au talent sezonul 13, acolo unde a ocupat locul 3. 

Andra a fost atât de impresionantă de momentul oferit de Oleg în semifinală, încât l-a invitat să cânte alături de ea la un spectacol. 

Într-un interviu exclusiv, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, ne-a mărturisit că participarea la Românii au talent a însemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicală. 

Tânărul are planuri mari pe plan profesional și le-a transmis un mesaj și celor care au talent și vor să se înscrie în sezonul 14 Românii au talent. 

Când privești în urmă, ce a însemnat experiența Românii au talent pentru tine?

Românii au talent, pentru mine, a însemnat cheia succesului pentru cariera mea muzicală!  Când am venit acasă, după Finală, familia mea m-a felicitat, m-a încurajat, și mi-au spus că am fost cel mai bun și că pentru ei, eu sunt câștigătorul. Colegii, profesorii și sătenii nu prea au reacționat, dar multă lume din Moldova și din România a început să mă urmărească pe rețelele sociale și să-mi scrie. Multă lume mă recunoaște pe stradă. Mă oprește ca să se fotografieze cu mine. Este foarte plăcut să văd una ca asta.

De asemenea, am fost invitat să cânt la multe evenimente. Cel mai important a fost concertul lui Gheorghe Țopa, un cântăreț consacrat in Moldova.  

În România, am cântat ca invitat special la ceremonii, hramuri. Lumea dorește măcar să mă vadă, dacă nu pot să cânt pentru că sunt răgușit. În toamnă, voi avea onoarea să cânt la concertul Andrei, la Bacău.

Ce sfaturi ai folosit dintre cele primite de la jurați pe mai departe în pregătirea ta?

Cel mai prețios sfat pe care l-am primit este „să nu mă schimb niciodată și să rămân așa cum sunt eu"!

Ai continuat să muncești la pasiunea ta? Ce rezultate ai mai obținut între timp?

Am continuat să muncesc. Nu consider că, dacă m-am remarcat la acest show frumos, gata, nu trebuie să mai fac nimic. Lucrez la niște piese noi, de care lumea o să fie uimită.

Ce sfat le-ai da celor care au emoții să se înscrie în sezonul 14?

Sfatul meu este că, orice s-ar întâmpla, trebuie să ai încredere că într-un final va fi bine. Trebuie să crezi în tine însuți și să ai răbdare să vină momentull potrivit pentru tine! Trebuie să crezi în visul tău, oricare ar fi el! Trebuie să mergi pe drumul pe care tu ți-l dorești, nu alții, pentru că nimeni nu poate alege în locul tău! 

Cum arată pentru tine vara aceasta? Ce planuri ai?

Vara aceasta vreau să fiu bombă! Voi lansa niște piese fierbinți și săltărețe, așa cum sunt și eu!

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni