• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine e Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole care i-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent! Publicul a aplaudat-o cu lacrimi în ochi: „Este absolut incredibil...”

Cine e Rebeca Rizea, fetița cu timbrul regretatei Mădălina Manole care i-a lăsat muți de uimire pe jurații de la Românii au talent! Publicul a aplaudat-o cu lacrimi în ochi: „Este absolut incredibil...”

Mamei i s-a părut mereu specială vocea Rebecăi și parcă îi aducea aminte de ceva. Într-o zi și-a dat seama ce o intrigă. Rebeca are o voce identică cu cea a Mădălinei Manole.

Gallery

Mama i-a arătat câteva piese din repertoriul artistei și i-a povestit Rebecăi despre Mădălina, iar acum Rebeca spune că Mădălina Manole este artistul ei preferat.

Fetița în vârstă de 8 ani nu a participat la multe concursuri până acum, doar la două, însă spune cu bucurie că a obținut rezultate foarte bune.

Rebeca este foarte rușinoasă și nu poate cânta în fața cunoscuților. Cântă doar când este singură. Pe scenă spune că se simte diferit și nu are probleme.

Despre muzică spune că este doar o pasiune. Ea își dorește să devină medic oftalmolog și să ajute oamenii să vadă mai bine.

Rebeca este fana emisiunii Românii au talent. Se uită de mică la emisiune și nu există ediție pe care să nu o fi văzut.

Jurații și prezentatorii au rămas uimiți când au auzit-o cântând. Fetița a ales piesa „Tu nu ai avut curaj” a Mădălinei Manole.

Pavel Bartoș: „Cântă unu la unu și are doar 8 ani!”;

Andra:Doamne, ce muzică a lăsat Mădălina Manole. Ce a lăsat în sufletele noastre!”;

Dragoș Bucur:Rebeca ai o voce și un timbru...deosebite este puțin spus. Este atât de neașteptat să auzi de la o fetiță ca tine.. să iasă o voce ca cea pe care am auzit-o încât trebuie să recunosc că mie mi-a luat câteva secunde să îmi dau seama că e pe bune de la tine”;

Andi Moisescu: „Este absolut incredibil cum îi poate suna vocea la 8 ani. La un moment aș fi închis ochii ... și chiar dacă nu era vocea Mădălinei Manole, era timbrul Mădălinei, ceea ce este absolut incredibil...Ai o față care e ca Soarele așa, pare că a răsărit Soarele când apari pe scenă”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni