• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristian Ciaușu, cu trofeul în mână, alături de două nume mari ale folclorului românesc la scurt timp după ce a câștigat Românii au talent: „STARTUL spre un viitor frumos!”

Cristian Ciaușu, cu trofeul în mână, alături de două nume mari ale folclorului românesc la scurt timp după ce a câștigat Românii au talent: „STARTUL spre un viitor frumos!”

Cristian Ciaușu, cu trofeul în mână, alături de două nume mari ale folclorului românesc la scurt timp după ce a câștigat Românii au talent: „STARTUL spre un viitor frumos!”

Cristian Ciaușu este marele câștigător al sezonului 14 #FENOMEN Românii au talent! Adolescentul în vârstă de 14 ani a cucerit inimile a milioane de români grație măiestriei cu care cântă la nai. Prestațiile din audiții, semifinale și Marea Finală i-au adus valuri de aprecieri în mediul online.

Gallery

La scurt timp după ce a ridicat deasupra capului trofeul Românii au talent și cecul în valoare de 120.000 de euro, Cristian a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, acolo unde le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat, dar și profesorilor care l-au încurajat să meargă pe acest drum.

CITEȘTE ȘI:

„STARTUL spre un viitor frumos !
Acest triumf nu este al meu, este al NOSTRU.
Al acelora care m-au susținut și m-au iubit necondiționat!
Vă iubesc și eu, și vă mulțumesc din suflet! ❤️
De fiecare dată le voi mulțumi domnilor profesori, care m-au îndrumat pe parcursul anilor de studiu:
-Domnul Ion Chiciuc - dirijor la Ansamblul “Doina Covurluiului” din Galați;
-Domnul profesor @vasile_raducu ;
-Maestrul @cezar_cazanoi !
Vă mulțumesc pentru tot!”, a scris câștigătorul sezonului 14.

Puștiul care își dorește să ajungă la fel de cunoscut ca maestrul Gheorghe Zamfir s-a pozat cu trofeul în mână, alături de două nume mari ale folclorului românesc.

Este vorba despre frații Cazanoi: Cezar și Anatol, primul fiind unul dintre mentorii adolescentului. Artiștii sunt extrem de iubiți de publicul român și au pus bazele unui taraf cunoscut și peste granițe. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cristian Ciaușu (@zeulpan)

„Nici dacă erai fiul marelui Gheorghe Zamfir nu cântai mai frumos!”;

„Felicitări! Ești urmasul lui Gheorghe Zamfir! Ăsta a fost primul gând când te-am asculta pentru prima dată...SUCCES și realizări mărețe!”;

„Felicitări și mult succes în continuare!”;

„Felicitări! Meriți să te bucuri de această reușită! Ai fost fenomenal și ai muncit foarte mult pentru acest vis!”

„Ești fenomenal! Felicitări, copil bun!”;

„Mult succes în viitor. Premiu meritat. Complimente și părinților tăi”, sunt câteva din mesajele postate de urmăritori în secțiunea de comentarii.

CITEȘTE ȘI:

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni