• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Primul mesaj transmis de Cristian Ciaușu, după ce a câștigat sezonul 14 Românii au talent. Tânărul știe ce va face cu banii câștigați: „Cel mai frumos moment din viața mea”

Primul mesaj transmis de Cristian Ciaușu, după ce a câștigat sezonul 14 Românii au talent. Tânărul știe ce va face cu banii câștigați: „Cel mai frumos moment din viața mea”

Primul mesaj transmis de Cristian Ciaușu, după ce a câștigat sezonul 14 Românii au talent. Tânărul știe ce va face cu banii câștigați: „Cel mai frumos moment din viața mea”

Cristian Ciaușu este marele câștigător al sezonului al sezonului 14 Românii au talent. Imediat după ce a fost desemnat câștigător, acesta le-a transmis un mesaj tuturor românilor și a spus cum vrea să folosească banii obținuți.

Gallery

Cristian Ciaușu a plecat acasă cu marele trofeu Românii au talent, dar și cu premiul în valoare de 120.000 de euro. Concurentul i-a impresionat pe telespectatori cu talentul său și, deși a fost ales marele câștigător, a recunoscut că nu se aștepta să plece acasă cu trofeul.

„Este cel mai frumos moment din viața mea. Să fiu sincer cu toată lumea, nu mă așteptam că o să vă placă așa de mult naiul meu! Eram într-o tensiune constantă și foarte mult stres, dar, în final, s-a transformat în încântare.

Am avut timp de pregătit acest colaj doar o săptămână și am repetat în fiecare zi, ore întregi, am stat în camera de hotel și am repetat. Este un triumf al meu (n.r. trofeul Românii au talent). Mi-am impus să cânt bine, am cântat cum mi-am dorit și totul a mers ca la carte”, a declarat marele câștigător.

Cristian Ciaușu va investi banii în muzică

Câștigătorul Românii au talent sezonul 14 își dorește să facă o carieră în muzică, motiv pentru care, vrea să investească suma obținută în domeniu. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și care l-au ajutat să fie cu un pas mai aproape de împlinirea unui vis.

„În primul rând, vreau să colaborez cu doamna Andra, la un concert de-al ei și să investesc toată suma încasată în muzică și vreau să deschid și un studio de înregistrări. Nici în semifinală nu credeam că ajung.

Vreau să le transmit tuturor românilor să își urmeze visul, să iubească folclorul românesc și să facă tot posibilul să atingă ceea ce își doresc în carieră”, a concluzionat Cristian Ciaușu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni