• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. Emma Dumitrașc, adolescenta de 13 ani care vrea să devină una dintre cele mai mari balerine ale lumii: „A fost o poveste spusă frumos!”

Românii au talent, 19 aprilie. Emma Dumitrașc, adolescenta de 13 ani care vrea să devină una dintre cele mai mari balerine ale lumii: „A fost o poveste spusă frumos!”

Emma are 13 ani și și-a descoperit acest talent când era la grădiniță, după ce a văzut un moment coregrafic cu două fetițe îmbrăcate în tutu. Inițial a fost impresionată de vestimentația lor.

Gallery

Emma este elevă la școala de balet „La Sylfide Academic Ballet School” de patru ani și la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” de doi ani. Ea crede că și-a moștenit talentul de la mamă.

Dacă ar câștiga Românii au talent,  și-ar plăti studiile la Academia de balet „Vaganova”, unde își dorește foarte mult să ajungă. În plus, ar dori să ajute alți copii din țara noastră cu tot ce au nevoie pentru a merge la școală, de la hăinuțe, încălțăminte, rechizite și le-ar mai cumpăra și multe cărți pe care să le citească în timpul liber și în vacanțe.

Andra: „Am admirat dansul tau și e tare frumos să găsești de mică drumul tău, să găsești ceea ce îți place! A fost o poveste spusă frumos!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni