• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 26 aprilie 2024. Cine sunt concurenții de vineri seară care vor reuși să îi emoționeze pe jurați! Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor lăsa fermecați de talentul lor

Românii au talent, 26 aprilie 2024. Cine sunt concurenții de vineri seară care vor reuși să îi emoționeze pe jurați! Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor lăsa fermecați de talentul lor

Românii au talent, 26 aprilie 2024. Cine sunt concurenții de vineri seară care vor reuși să îi emoționeze pe jurați! Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor lăsa fermecați de talentul lor

Vineri seară, 26 aprilie 2024, are loc o nouă ediție a show-ului fenomen Românii au Talent. Iată ce surprize au pregătit concurenții!

Cei care vor să dea semnificație muncii și talentului lor, care cred într-un vis ce merită să fie descoperit de întreaga țară, care știu că pasiunea lor poate fi apreciată... își vor găsi locul! Cea mai importantă scenă a țării își aprinde luminile curând și lasă loc binelui care învinge, stării de împăcare și pace. Doar atunci, scena fenomen devine portal pentru vitalitate și regenerare! De la 20:30, starea de bine pune stăpânire pe întreaga țara, într-o nouă ediție a show-ului Românii au talent.

Cei care se simt speciali, care vor să se transforme din spectatori în cei priviți, care știu că pot fi eroii acestui sezon, vor păși în fața juraților pentru a prezenta momente de neratat și vor aștepta temători să afle decizia acestora. Andi, Andra, Dragoș și Bobo se vor lăsa, ca de fiecare dată, fermecați, în timp ce Pavel și Smiley s-au încărcat cu energie pentru a le oferi tuturor concurenților.

Un supraveghetor la un centru de plasament din București știe că și-a găsit vocația: ”Îi educ pe copii pentru o viață mai bună, îi ajut la teme, facem excursii. Mă împlinește sufletește, clar”, dar simte că ceva lipsește. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică, în urmă cu mulți ani, când un mare artist l-a ascultat, însă niciodată nu a făcut pasul spre a fi auzit cu adevărat. Să fie aceasta șansa lui la un nou început?

El din Scoția, ea din Hong Kong, însă ambii locuiesc în București! La prima vedere pare o poveste, însă este o realitate. El s-a mutat în țară de șapte ani, iar ea de șase și aici și-au îndeplinit visul de a dansa. ”Amândoi suntem balerini. Ea lucrează la Opera Comică pentru copii, iar eu la Opera Națională”, povestește tânărul de 26 ani. În această seară vor urca pe scenă cu un moment special pregătit prin care vor să arate ce înseamnă baletul în viața lor. Dacă vor reuși să impresioneze, urmează să aflăm.

Deși are doar 21 de ani și este din Constanța, pasiunea lui sunt dansurile grecești. ”Când au văzut grecii ceea ce fac, au venit la mine și mi-au zis că dansez extraordinar”, povestește el. ”Dansez cu sufletul, nu cu trupul. Am vrut să arăt oamenilor că se poate și cu altceva”, va mai completa. Ce a pregătit și cum va fi apreciat, descoperim curând.

Spectacol e aproape de începere! Să înceaplă aplauzele! De la ora 20:30, începe cea de-a douăsprezecea ediție a sezonului #14fenomen. Nu ratați Românii au talent!

Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni