• PRO TV
  • Fosta iubită a lui Vlad Pascu, apariție interzisă după ce și-a pus silicoane! Ținuta prin care se vede tot le-a aprins imaginația bărbaților

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, apariție interzisă după ce și-a pus silicoane! Ținuta prin care se vede tot le-a aprins imaginația bărbaților

Fosta iubită a lui Vlad Pascu, apariție interzisă după ce și-a pus silicoane! Ținuta prin care se vede tot le-a aprins imaginația bărbaților

Rebecca Lăzărescu, fosta iubită a lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat accidentul din localitatea 2 Mai, în urma căruia au murit doi tineri, pare că nu este deloc afectată de ceea ce i se întâmplă acum fostului său partener.

Gallery

Rebecca a scăpat de problemele cu legea după ce anul trecut a fost audiată în dosarul Vlad Pascu. Acum, tânăra a dat uitării trecutul și are alte preocupări. Recent, și-a făcut o operație de mărire a bustului, iar acum pozează în ipostaze sexy pe Instagram.

Rebecca a postat de curând imagini cu noul său bust, îmbrăcată într-un top transparent, care îi scoate în evidență noile silicoane. Ea mărturisea în urmă cu câteva luni că vrea să își facă o operație de augmentare mamară și chiar preciza că vrea o mărime cât mai mare.

„Cât de mari se poate! Așteptam asta de multă vreme, dar nu mă așteptam să se întâmple chiar atât de repede”, spunea Rebecca Lăzărescu în clipul video de pe TikTok.

Operația mamară nu este singura intervenție estetică. Rebecca și-a injectat și acid hialuronic în buze, iar transformarea ei este una radicală.

Ce probleme a avut cu legea Rebecca Lăzărescu?

Oamenii legii au chemat-o la audieri pe Rebecca după ce pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri în care apărea alături de Vlad Pascu la o petrecere la care s-ar fi consumat substanțe interzise.

„Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând , arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13-14 aprilie 2023, în adresa din București, la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis , Rareș Ion, o fată pe care nu o cunoșteam și doi băieți pe care îi știam vag”, le-a spus magistraților Rebecca Lăzărescu, la vremea respectivă.

Totodată, fosta iubită a lui Vlad Pascu a mai fost cercetată, alături de alți șase tineri, pentru mai multe infracțiuni, printre care și lipsire de libertate, tâlhărie calificată și acces ilegal la un sistem informatic, asupra unui coleg de liceu.

Sursa foto: Instagram, Captură ecran/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni